Gransvinget 19, 8400 Ebeltoft

SKØNNE OMGIVELSER I GRØNNE EBELTOFT PÅ STILLE SIDEVEJ

Fuglefløjt, frisk luft, grønne vidder og charmerende bystemning med tilhørende havnemiljø og et væld af oplevelser. Indånd Ebeltofts vidunderlige atmosfære, for nu kan disse omgivelser blive en del af dit nye nabolag!

Med en fredfyldt beliggenhed i udkanten af byen udbyder vi nemlig nu denne attraktive andelsbolig til salg. Huset er en del af en god forening med orden i økonomien og med et hyggeligt naboskab, hvor børn trygt kan færdes og lege med hinanden. Villaen har nemlig kvarterets bedste placering helt for enden af Gransvingets små snørklede sideveje. I denne lomme er der fred og ro, og man skal ikke bekymre sig, hvis man sender ungerne ud for at cykle og lege.

Andelsvillaen har et areal på 95 kvm og fremtræder derudover med et medfølgende lille udhus, som har bryggersfunktion med vaskemaskine og håndvask. Derefter åbner hoveddøren sig ind til selve huset; et pænt og velholdt hjem til familien eller kæresteparret.

Ved ankomst bydes man ind i en god entré, hvor der er fin plads til at hænge overtøjet og efterlade sine løbesko og børnenes gummistøvler. Entréen er en fordelingsentré med fri adgang til husets resterende rum. Heraf to soveværelser af god størrelse med skabsplads. Her kan man oplagt flytte ind, hvis man går med drømmen om at stifte familie – det ene værelse har plads nok til i hvert fald to senge og legetøj de første mange år.

Ud over værelserne rummer huset et flot og moderniseret badeværelse med separat brusemiljø samt et spisekøkken og stue i adskilte rum. Køkkenets stil stemmer overens med boligens øvrige indretning og giver plads til et lille spisebord, hvor man kan nyde morgenkaffen, mens man tjekker de sociale medier og dagens nyheder. Her kan man også slå sig ned til en sniksnak om dagens højdepunkter, mens aftensmaden simrer.

I den gode vinkelstue er der lagt op til hyggelige filmaftener i sofaarrangementet og til middagsgæster omkring spisebordet. Fra stuen har man også udgang til boligens måske bedste kvalitet: nemlig den store og solrige fliseterrasse mod vest, der er indrettet med fiskedam og egner sig perfekt til grillaftener med gode venner.

Fra ejendommen tager det små 12 minutter at cykle ind til centrum af Ebeltoft, der emmer af charme og feriestemning. Her kan man gå en hyggelig tur og få en is ved Ebeltoft Hav, se Fregatten Jylland eller gå på opdagelse på et af byens museer. Her i centrum venter hverdagslivet også med skole og sportshal til børnene samt indkøbsmuligheder – og en kort køretur væk har I noget af landets smukkeste natur i vente i Mols Bjerge,

Velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.