Energivej 30, 8420 Knebel

Indflytningsklar og sund andelsbolig centralt beliggende i Knebel

Nu har du chancen for at købe en hyggelig andelsbolig med en god beliggenhed, hvor der er kort afstand til alt, man kunne tænkes at få brug for. Boligen er på 60 kvadratmeter, og pladsen er meget veludnyttet. Det er det helt oplagte sted for parret uden hjemmeboende børn til at slå sig ned og nyde livet i hinandens selskab. Boligen er også meget veloplagt for enlige.
Boligen er opført i 1987, og den fremstår meget velholdt. Til boligen hører desuden en skøn og hyggelig have, som man kan udnytte til lige det, man lyster. Haven lægger op til, at man herude kan tilbringe mange gode timer i solens varme stråler. Der er desuden både en terrasse foran boligen og også bag boligen, hvorfra man kan tilgå haven.
Fra hoveddøren træder man ind i en fin entré, der naturligt leder en videre ind i den fine bolig. Herfra tilgår vi boligens flotte køkken, der fremstår både lyst og rummeligt. Her har man virkelig forstået at udnytte pladsen på den bedste måde, således at der er en masse god bordplads. Rummet er desuden meget veloplyst, og her er en god atmosfære.
Boligens stue har en rigtig fin størrelse, som gør, at man kan indrette det lige efter ens eget hoved. Fra stuen er der desuden udgang til den ene terrasse og derved også til haven. Til planløsningen hører også et flot værelse, hvor et stort indbygget skab giver mange gode og praktiske opbevaringsmuligheder. I boligen finder vi desuden også et stort bryggers, hvor man fint kan søge ud for at klare alle dagligdagens praktiske gøremål. Også et fint badeværelse hører til den hyggelige bolig, og dette er opført i meget lys stil med samme klinker på gulvet som i entréen og bryggerset samt hvide klinker på væggene.

BELIGGENHED.
Vi finder boligen i den hyggelige by Knebel, som byder på mange forskellige muligheder og aktiviteter. I Knebel ligger der nemlig både en café og en restaurant, der ligger en fin købmand og så er der også en skole i byen, i en kort afstand fra boligen.
I en kort gåafstand fra boligen ligger desuden Knebel strand, hvor man kan begive sig ned og nyde den skønne danske sommer, når den er allerbedst. Boligen ligger desuden i et hyggeligt og stille kvarter i en god forening med en sund økonomi.


.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.