Energivej 32, 8420 Knebel

HYGGELIG ANDELSBOLIG I SUND ANDELSBOLIGFORENING

EJENDOM
I en sund andelsboligforening beliggende centralt i Knebel finder vi denne fine andelsbolig på Energivej 32. Boligen er opført i 1987 og har med sine 60 kvadratmeter alt, hvad man kunne gå og drømme om. Hoveddøren åbner op til en lang entré, hvor der er god plads til at stille sine sko og hænge sit overtøj. Fra entréen træder vi ud i det hyggelige køkken, hvor der er masser af god bordplads og også fine opbevaringsmuligheder i form af både over- og underskabe.
Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvilket skaber en god sammenhæng mellem de to rum. I stuen er der et rigtig god lysindfald som sikres af de to vinduer samt døren, hvorfra man kan bevæge sig ud på den store tilhørende terrasse. I stuen finder vi også en enormt smuk og charmerende brændeovn, hvor man om aftenen og i de kolde vintermåneder kan stå og varme sig.
Værelset har en rigtig god størrelse, og man kan altså både placere en seng samt et stort klædeskab, uden at det på nogen måde bliver sammenpresset eller klemt herinde.
Til planløsningen hører selvfølgelig også et fint badeværelse, og desuden også et lille udhus, som man kan bruge til opbevaring af eventuelle havemøbler eller haveredskaber
Udendørs finder vi en fin terrasse og en lille have, hvor man kan sidde ude og nyde den danske forårs- og sommervarme. Der er desuden også en rigtig hyggelige gårdhave, hvor man kan sidde og nyde tilværelsen i ro og mag.

BELIGGENHED
Den hyggelige andelsbolig ligger i den lille og meget hyggelige by Knebel, hvor man kan finde alt, hvad man har brug for. Her er blandt andet et apotek, en fin skole, et supermarked, en kirke og både en restaurant samt en café. Med andre ord, er det altså en by, som har en masse at byde på. Vil man en dag til en større by, ligger Århus 40 kilometer derfra.
Ikke langt fra boligen ligger vandet, hvor især området omkring Knebel strand er et besøg værd. Fra stranden kan man desuden også se over mod Århus. I Knebel er der også gode busforbindelser til både Rønde og Ebeltoft.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.