Munkebakken 41, 8400 Ebeltoft

IDYLLISK BELIGGENHED LIGE UD TIL SKANSESTIEN

EJENDOM
Hvad end børnene er flyttet hjemmefra, eller I først skal lige til at stifte familie, kan denne attraktive andelsbolig nu være med til at opgradere hverdagen og forsøde tilværelsen. Ejendommen er en del af en rigtig god forening med en meget sund økonomi - deraf den attraktive, lave ydelse pr. måned, som giver ekstra luft i budgettet til rejser og oplevelser i hverdagen!

Boligens størrelse og indretning skaber det perfekte alternativ til både lejlighedslivet og tilværelsen i en villa. Her får man den ultimative mellemting; en overskuelig mængde plads som i en lejlighed ledsaget af sit eget rolige, private "udeliv" som i en villa med både have, terrasse, carport og udhuse - alt dette i skøn kombination med andelsforeningens gode fællesskab.

Boligen er både lyst og charmerende indrettet med forskudte niveauer og rigtig fine rum; både hvad angår størrelse og fremtoning. Man ankommer til et stort kombineret entré- og bryggerslokale, hvor man både kan sætte en maskine tøj over til vask og opbevare sine sko og sit overtøj, så snart man træder indenfor døren. Til den ene side er der adgang til et rigtig flot flisebadeværelse med separat brusemiljø, mens der til den anden er fri passage til boligens super skønne spisekøkken, som er opført med delvis åben front mod stuen i lavere niveau.

Køkkenet giver rig mulighed for at kunne være sammen om flere aktiviteter i samme rum. Her kan man snitte grøntsager, lave lektier, spise og snakke sammen i fine, lyse omgivelser, hvor alt er inkluderet. Et soveværelse ligger på samme niveau som køkkenet, og tager man trapperne et par trin ned befinder man sig midt i den flotte stue i havesalen, hvor endnu et værelse venter i samme niveau. Stuen er et fantastisk rum, hvor man kan hygge sig i ro og mag, ligesom man kan nyde det dejlige lysindfald og den direkte udgang til havens arealer.

BELIGGENHED
Ejendommen ligger helt suverænt placeret; næsten på bagerste række af den lukkede vej Munkebakken. Her bor man yderst fredfuldt med Skansestien lige bag sig, som fører direkte til Skanse Skovens idylliske naturskønhed og videre til Ebeltoft by og de mange muligheder dér for både indkøb, skole, pasning og seværdigheder. Nærområdet er kendt som kvarteret ved Ebeltoft Skudehavn, som har sin helt egen unikke maritime atmosfære, selvom byen stadig ligger helt tæt på.

Her er der meget at glæde sig til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.