Vegavej 15, Dråby, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE FRITIDSHUS I NATURSKØNNE OMGIVELSER NÆR EBELTOFT

EJENDOM
Turen går mod Ebeltoft og nærmere bestemt til Vegavej 15, hvor scenen er sat for feriedage med afslapning, godt selskab og naturskønne omgivelser. I ankommer til fritidshuset, som præsenterer sig med grønmalet træbeklædning og hvide vinduesrammer - og allerede udefra kan I fornemme den ægte sommerhusstemning. Med i købet hører desuden et praktisk udhus, som står i samme farve, hvilket skaber en fin sammenhæng mellem bygningerne.

I træder indenfor i huset, og også indendøre er træ et gennemgående materiale - både vægge og lofter er beklædt i det naturlige materiale, hvilket tilfører rummene den helt særlige charme, som hører hjemme i fritidshuse. Fra entréen får I adgang til et fint badeværelse med brus, samt to ud af husets tre værelser - her er altså fin plads til hele familien, når I skal nyde de kommende feriedage. Herefter fortsætter I videre ind i det store opholdsmiljø, som både giver adgang til det tredje værelse, og som samtidig har åben forbindelse mellem køkkenet og stuen.

Køkkenet byder på alt, hvad I skal bruge - her er plads til at lave hjemmebagt morgenbrød og til at forberede lækkerier til aftenens sommermiddag. Al madlavning foregår med udsyn over stuen, som emmer af hygge og giver jer et dejligt samlingssted med plads til både brætspil og stille stunder foran brændeovnen. Rummet er indrettet med loft til kip, og som prikken over i’et får I herfra direkte adgang til haven.

Udelivet vil uden tvivl blomstre i den grønne have. Her kan I nyde fred og ro på den skønne terrasse, som løber omkring størstedelen af husets facade - fra øst til vest. I kan derfor starte morgenen med friskbrygget kaffe i dagens første stråler og slutte den af med et glas vin i aftensolen. Terrassen er delvist overdækket, så I kan også rykke i læ, når duggen falder eller det bliver en smule for varmt i solen.

BELIGGENHED
I befinder jer i et fredeligt kvarter i byzone med blandet helårshuse og sommerhuse midt i det naturskønne landskab. Herfra har I omkring et kvarters cykeltur til både Ebeltoft, Vibæk Strand og Dråby Strand, så der er rig mulighed for at nyde både de dejlige sandstrande og det stemningsfulde byliv i den gamle købstad. Herinde kan I både proviantere til aftenens menu, men I kan også lade jer friste af de mange, lækre spisesteder, som ligger på stribe i byens hyggelige gader og ved havnen.

Kort fortalt, her har I fundet en perfekt feriedestination for hele familien.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.