Havagervej 8C, 8420 Knebel

DEJLIG ANDELSBOLIG, SOLRIG HAVE OG NATURSKØN ADRESSE I KNEBEL

EJENDOM
På en lukket vænge i hyggelige Knebel venter jer en dejlig andelsbolig med 91 veldisponerede boligkvadratmeter og perfekte betingelser for såvel seniorparret som den nystartede familie. Her er tale om et halvt dobbelthus, som præsenterer sig flot med klassisk rødstensfacade, hvide vinduesrammer og rødt tegltag. I forbindelse med huset får I desuden glæde af et praktisk redskabsskur, som uden problemer kan huse havemøblerne vinteren over.

I bydes velkommen indenfor i et hjem, hvor øst- og vestvendte vinduespartier sørger for et naturligt lysindfald og en venlig atmosfære. Boligens kvadratmeter fordeler sig på et depotrum, et rummeligt flisebadeværelse samt to gode værelser, hvor I kan vågne til solen, der sender dagens første stråler ind gennem de sprossede vinduer. Stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse, og I får derfor fin plads til både hyggelige hverdagsstunder og festlige fødselsdage. Her kan I kaste jer over madlavningen i det hvide vinkelkøkken, mens de resterende familiemedlemmer kryber under tæppet på sofaen og nyder udsigt til haven. Stuen er indrettet med vinduer fra gulv til loft, så livet leves med en herlig udsigt til årstidernes skiften i haven. Når sommeren gør sit indtog, inviterer den vestvendte fliseterrasse jer udenfor til sol, fuglefløjt og årets første grillmiddag.

BELIGGENHED
I befinder jer midt i Nationalpark Mols Bjerge, hvor landskabet folder sig ud med alt fra kuperede bakker til smukke strandenge. Trænger I til frisk luft, kan I derfor rykke ud i naturen, lufte løbeskoene og tage picnickurven med i det grønne. Foruden de skønne omgivelser kan I også glæde jer over det aktive lokalmiljø - organisationen Mols i Udvikling er drevet af frivillige kræfter og står bag utallige tilbud for både store og små. Dette udmønter sig i alt fra høstfester til fælleshaver og historiske stier, og I kan eksempelvis tage hinanden i hænderne og sætte kurs mod den årlige bålfest. Som prikken over i'et bor I med kort afstand til daginstitution, skole, Idrætscenter, apotek og indkøb, hvilket gør det nemt at få hverdagens kabale til at gå op.

Velkommen til et skønt hjem, hvor beliggenheden på én gang er både bynær og naturrig!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.