Erantisvej 19, 8400 Ebeltoft

DEJLIG ANDELSBOLIG PÅ LUKKET VEJ I BLOMSTERKVARTERET

EJENDOM
Nu har I mulighed for at overtage nøglerne til dette halve dobbelthus, som byder på perfekte betingelser for både singlen og parret, unge som gamle. I flytter ind i et dejligt hus fra 1986, og allerede udefra kan I fornemme, at der er tale om et pænt hus, som bærer præg af løbende vedligehold. Huset præsenterer sig nemlig på fornemmeste vis med en pudset facade, der komplementeres af et klassisk, rødt tegltag. Foruden huset får I også glæde af en carport og et redskabsskur.

De velholdte rammer fortsætter indenfor, hvor der venter jer 78 kvadratmeter, der er udnyttet til fulde. I får en veldisponeret planløsning, som blandt andet giver jer en entré, et nydeligt flisebadeværelse og et praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter, opbevaring og overtøj. Derudover finder I to gode værelser, der er nemme at indrette, og det ene opgraderes desuden af en række indbyggede skabe med plads til garderoben. På værelserne vil I desuden kunne nyde synet af det flotte trægulv, og det går igen inde i køkkenet og stuen, så der er skabt en rød tråd i indretningen.

Hele hjemmet bindes sammen det dejlige opholdsmiljø med køkken og stue ud i ét, og dette rum vil fremover danne rammen om både hyggelige hverdagsstunder og fødselsdage, hvor I samler den udvidede familie. Køkkenet er indrettet med et stilrent design, mens stuen fuldendes af en række sydvendte vinduespartier, der lader lyset strømme indenfor. Her i stuen åbner døren direkte op til den lukkede have, som er perfekt orienteret mod syd, så her er rig mulighed for at nyde sol på den indbydende fliseterrasse.

Som om alt dette ikke var nok, kan I også glæde jer over, at I bliver en del af en velfungerende ejerforening bestående af otte huse og med en sund økonomi - som et ekstra plus er det tilladt at holde hund og kat.

BELIGGENHED
I flytter ind på en attraktiv adresse i Ebeltofts hyggelige Blomsterkvarter, nærmere bestemt på Erantisvej, som er navnet på et lukket vænge med fred, ro og stisystemer til alle hverdagens gøremål - og mere til. I bor nemlig helt centralt i den stemningsfulde havneby, så fra jeres hoveddør er der gåafstand til både skov, vand og by. I kan gå ind til centrum, som byder på et væld af dagligvarebutikker og specialforretninger, og hvis der er et barn i hjemmet, vil I også sætte pris på den korte vej til skolen og idrætscentret. Samtidig kan I se frem til at nyde de naturskønne omgivelser; enten med en frisk tur i skoven eller med en aftentur ned til den charmerende, Skudehavnen, som summer af liv og glade dage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.