Erantisvej 13, 8400 Ebeltoft

DEJLIG ANDELSBOLIG MED UDESTUE OG UDSIGT

Nu har I mulighed for at flytte ind i en dejlig andelsbolig med en fin udsigt til Ebeltoft Vig.

Boligen er opført med en rigtig skøn udestue, hvorfra I har direkte udgang til en terrasse, og den gode planløsning byder på hele to værelser med skabsplads.

I får en lys og behagelig bolig, hvor I nemt kan indrette en hyggelig stue med plads til både spisestuemøblerne og et sofahjørne. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, som er holdt i et tidløst design med lyse fronter, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så nem og bekvem som muligt.

Udestuen har et dejligt lysindfald fra både syd og vest. Her er et rum, hvor man snildt kan falde i staver og nyde udsigten til haven. I alt har boligen to gode værelser, og en rummelig entré med skabsløsning byder velkommen til. Badeværelset har ligeledes en god størrelse og stiller an med både håndklædetørrer og en separat bruseniche, mens der også er gode muligheder for opbevaring. Med hele to indgange til boligen får I også et mindre bryggers med vaskemaksine og tørretumbler.

I bliver en del af en sund forening med en god økonomi, og boligen har sin egen terrasse, hvor I kan opholde jer under åben himmel og betragte udsigten. Haven er velholdt med mange buske, og den vil på den måde være nem at holde. Der er desuden anlagt en fin forhave, som bidrager til det gode og velholdte indtryk som ejendommen giver, og dertil finder I en carport med udhus på grunden.

Ejendommen har en fantastisk beliggenhed tæt på vand, natur og by, og det tager blot ti minutter at gå ned til havnen, hvor I kan gå på opdagelse langs kajen eller bevæge jer videre ned til stranden. Der er heller ikke langt til Ebeltoft midtby, der frister med flere spændende butikker, charmerende spisesteder og kulturelle tilbud. Det nærmeste supermarked ligger fem minutter væk i bil, så de daglige indkøb kan foretages tæt på boligen, og I vil bo i et fredeligt kvarter. Ebeltoft er omgivet af smuk natur, og det vil eksempelvis være muligt at besøge Ahl Hage, hvor skoven vokser helt ned til stranden.

En rigtig fin andelsbolig med et dejligt kig til havet, som vi glæder os til at introducere jer til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.