Energivej 30, 8420 Knebel

Dejlig andelsbolig med ugeneret have og gårdhave samt fredelig beliggenhed

EJENDOM
Nu kan I blive de heldige andelshavere af dette enderækkehus, der har en fredelig beliggenhed med kort afstand til Knebel by. Boligen fremtræder i god stand med et køkken, der blev udskiftet i august/september 2022, så alt står klar til indflytning.

Alle 60 m2 er godt udnyttet, og I kan se frem til en funktionel planløsning, hvor stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse med hinanden. I får således et samlet opholdsrum, der inviterer til samvær i hverdagen, og I indretter jer nemt med både en spiseafdeling og et hyggeligt sofahjørne, der bliver rart at vende hjem til efter en lang dag ude i verden. Der er direkte udgang til haven, så overgangen mellem ude og inde kan blive helt flydende i sommermånederne, og det siger sig selv, at køkkenet er virkelig pænt og nydeligt. Her er der plads til, at I kan være flere om at skrælle gulerødder og røre i sovsen, og da alle hårde hvidevarer er installeret, bliver hverdagen så komfortabel som muligt. Boligens soveværelse er rummeligt med masser af skabsplads, og dertil indeholder hjemmet et flisebadeværelse med separat bruseplads samt en entré og et bryggers, hvor vaskesøjlen sikrer, at alle praktiske detaljer er på plads.

Haven er virkelig hyggelig og præsenterer sig både med en græsplæne og en dejlig terrasse, hvor sommeren kan nydes på behørig vis. Der er plads til havemøblerne og en grill, så I kan servere et dejligt måltid for venner og familie i den lune sommeraften, og på den anden side af huset kan I se frem til en gårdhave, der med krukker, som bugner af blomster, og andre dekorative elementer bliver endnu et charmerende uderum. I har tilmed adgang til et lille udhus til f.eks. opbevaring.

I bliver en del af en sund andelsboligforening med god økonomi, der består af 6 boliger med god diversitet. Andelsboligen leveres med nyafhøvlede gulve, mens køber står for maling, og hele herligheden opvarmes ved luft-til-luft-varmepumpe. Boligen henvender sig til både den enlige og parret i alle aldre, der her får en rolig beliggenhed med nærhed til alle fornødenheder i Knebel.

BELIGGENHED
Fra denne andelsbolig er der ikke mere end 700 meter til den nærmeste købmand, der f.eks. nås via et stisystem. Knebel er en levende by med mange faciliteter, og I finder både apotek, lægehus og skole i byen. Naturen er noget ganske særligt i dette område med nærhed til Mols Bjerge og det smukke sceneri ved Knebel strand, der bestemt er en gåtur værd. Beliggenheden er derfor især attraktiv for jer, der holder af friluftslivet, og I bosætter jer her i et landskab, det er svært at blive træt af. Når I alligevel har brug for et større bymiljø eller skal pendle på arbejde, er der blot tre kvarters kørsel til Randers, Aarhus og Grenaa.

Kontakt os gerne for en fremvisning. Vi glæder os til at se jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.