Erantisvej 21, 8400 Ebeltoft

SKØN ANDELSBOLIG I DET EFTERTRAGTEDE BLOMSTERVÆNGET

EJENDOM:
Det kan være singlen, parret eller den lille familie, der inden længe finder hjem her på Erantisvej 21. Uanset hvem I er, vil I have nemt ved at finde jer til rette i de dejlige omgivelser her på adressen, hvor tilværelsen foldes ud i en andelsbolig, der tæller et velholdt enderækkehus tilsat en have fuld af sol. Det kunne eksempelvis være næste boligkapitel for seniorerne, der fraflytter den store villa og drømmer om en overskuelig etplansbolig med mindre vedligeholdelse.

En carport står klar til bilen, når I ankommer til adressen, mens et skur står klar til alt det praktiske. Herefter bliver I mødt af et dejligt førstehåndsindtryk, for huset, som er opført i 1986, præsenterer sig med en lys facade og røde tegl på taget. Derudover indrammes det af en hyggelig have, der orienterer sig perfekt mod syd, så de mange soltimer rammer jer på fliseterrassen, hvor I sidder ugeneret i den fine kulisse af en masse grøn beplantning. Havens solrige oase bliver jeres faste base i de varme måneder, hvor scenen er sat for både morgenkaffe og aftenhygge på terrassen.

I overtager en solid økonomisk andelsbolig.

Selve huset byder jer indenfor til 78 veludnyttede kvadratmeter, som fremstår velholdte. I kan tage turen ind gennem enten entréen eller det praktiske bryggers, som er indrettet med vaskefaciliteter. Derudover er pladsen også godt fordelt på et flisebadeværelse med brus og to værelser med indbyggede skabe til garderoben.

Hjemmets naturlige samlingspunkt bliver det åbne opholdsrum, hvor stue og køkken ligger ud i ét. Takket være den åbne planløsning er der fokus på samværet, og I kan således underholde gæsterne omkring spisebordet, mens der lægges sidste hånd på middagen i køkkenet. I stuen vil I nyde effekten af det skønne lysindfald, der strømmer ind fra syd, og i sommerhalvåret vil terrassedøren skabe en flydende overgang mellem inde- og udelivet.

Som prikken over i'et kan vi også nævne, at der er fjernvarme på adressen.

BELIGGENHED:
Et dejligt hjem fortjener en dejlig beliggenhed - og det får I i sandhed her. Huset ligger trygt og godt i rammerne af et lukket vænge med gåafstand til både vand, natur og byliv. I får hjemme i Ebeltofts eftertragtede kvarter med det hyggelige navn, Blomstervænget, og her bor I med adgang til stisystemerne, som leder jer videre rundt i byen. Der er ikke langt til hverken indkøbsmulighederne, butikslivet, byens spisesteder, foreningslivet, Skudehavnen eller Skanseskoven, så I kommer ikke til at mangle noget.

Lyder det alt sammen som noget for jer? Book en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.