Gransvinget 31, 8400 Ebeltoft

SKØNT ENDERÆKKEHUS I ROLIGT OMRÅDE OG SUND ANDELSFORENING

EJENDOM

Er boligjagten stillet ind på en overskuelig bolig i ét plan? Og drømmer I om en tilværelse i fred, ro og trygge omgivelser? Så får I alle ønsker opfyldt på Gransvinget 31, hvor I kan blive de lykkelige ejere af et dejligt enderækkehus på 95 velindrettede kvadratmeter tilsat en solrig gårdhave - og alt det ligger perfekt placeret på et lukket vænge i den naturskønne udkant af Ebeltoft.

I vil straks føle jer hjemme i den hyggelige bebyggelse, hvor fine, klassiske rødstenshuse danner ramme om en sund andelsforening; her hersker en dejlig ro, og i hjertet af bebyggelsen finder I et grønt fællesareal, hvor naboer kan blive til venner omkring borde-bænke-sættet.

De gode oplevelser følger med jer hjem på matriklen, hvor I allerførst bydes velkommen af en velanlagt forhave, som kan indrettes med en lille morgenterrasse i forbindelse med indgangspartiet; her kan et cafésæt sætte scenen for en kop friskbrygget kaffe i dagens første solstråler. I kan desuden parkere foran matriklen, og som et ekstra plus får I både et skur og et disponibelt rum side om side med hoveddøren. Det disponible rum udgør det for et bryggers, for her gives plads til vaskefaciliteter og al den praktiske opbevaring.

Endelig er det blevet tid til at se nærmere på jeres nye hjem, og turen starter godt i en rummelig entré, hvor et indhak sørger for plads til sko og overtøj. Takket være en god planløsning får I fra entréen adgang til alle rum: to værelser, et stort flisebadeværelse med brus, et funktionelt køkken og en dejlig stue. Både køkken og stue bliver nogle naturlige samlingspunkter, for i køkkenet kan en lille spisekrog være dér, hvor I vender dagen, mens maden simrer, og senere kan I indtage stuen, som giver god plads til både spisebord og sofa. Her kan I uden problemer invitere over til familiebesøg, og er vejret godt, kan I også udvide stuen med den dejlige gårdhave.

Det flisebelagte uderum bliver nemt at holde, så der vil være god tid til at nyde de mange soltimer, som finder jer på terrassen. Trænger I til skygge, står markisen til rådighed, og har I grønne fingre, kan de slippes løs i det lille fine drivhus, som står op ad muren.

Lyder det som jeres næste boligkapitel? Så kom med på en fremvisning!

BELIGGENHED

Det er beliggenheden, der sætter prikken over i'et, for den byder på en perfekt kombination af en fredelig base tæt på bylivet. I bosætter jer kun en kort cykeltur fra Ebeltofts brostensbelagte bymidte, hvor butikkerne, spisestederne og den hyggelige havn skaber den helt særlige atmosfære. Samtidig bor I lige dér, hvor naturen begynder at folde sig ud, for jeres lukkede vænge grænser op til skov og grønne områder, som inviterer ud på lange gåture. Dertil kommer den praktiske detalje, at I bor kun 450 meter fra Ebeltoft Busterminal, så der er nem vej videre ud i landskabet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.