Havagervej 19D, 8420 Knebel

VELHOLDT ANDELSBOLIG MED UDSIGT TIL KNEBEL VIG

EJENDOM:
I 2004 blev dette halve dobbelthus opført, og der er mange fordele ved at flytte ind i en sådan ejendom. I får nemlig glæde af kun én nabo til den ene side, alt imens I har den anden side fri.

Når I ankommer på adressen, kan I parkere bilen i den flisebelagte indkørsel, hvor der er placeret et udhus med god opbevaringsplads til diverse redskaber og værktøjer. Fliserne fra indkørslen snor sig rundt om husets ydervæg og fortsætter videre om i baghaven, som munder ud i en vestvendt fliseterrasse. Med andre ord er I ligeledes sikret, at weekendens dagsorden ikke står på havearbejde, for det eneste I skal, er at kigge efter det levende hegn, som afrunder matriklen. I kan naturligvis indrette baghaven med havemøbler, grill og diverse buske, og således har I skabt et hyggeligt uderum, der klart vil være at foretrække på de lune forårs- og sommerdage.

109 kvadratmeter har sjældent klædt et hjem så godt, som det gør på Havagervej 19D, og boligstørrelsen udgør såvel stueplan som førstesal.

Stueplan byder jer velkommen indenfor til en fordelingsentré, og herfra kan I enten tilgå det funktionelle bryggers med vaskefaciliteter, skabsplads og håndvask, eller det store badeværelse med separat brus, toilet og udluftningsvindue. Foruden bryggers og badeværelse åbnes der yderligere op til det tidløse køkken med god skabs- og skuffeplads, og på den anden side af køkkenets halvvæg venter såvel spise- som opholdsstue.

Førstesalen rummer en indbydende repos med et tagvindue, som sørger for et strålende lysindfald. Heroppe er der desuden indrettet med to værelser, og fra det store værelse er der direkte kig over Knebel Vigs stille vand, som først stopper langt ude i horisonten. Dette hjem henvender sig til en bred målgruppe, da der er plads nok til førstegangskøberne, den lille børnefamilie, eller jer, der ønsker at finde et sted, hvor udsigten aldrig svigter.

Der blev i 2023 installeret en ny varmepumpe som er placeret centralt i boligen, ligesom der findes el-gulvvarme i badeværelset og i køkkenet.

Det er en god andelsboligforening med et godt sammenhold, ligesom der er en god økonomi i foreningen.

Andelsboligen overtagelses nymalet.

BELIGGENHED
Med denne andel flytter I til Knebel, og inden for en radius af 600 meter får I adgang til Molsskolen og Knebel Bygade med bl.a. Min Købmand og Molslægerne. Naturen spiller en stor rolle for denne beliggenhed, da byen omgives af Mols Bjerge, og når kulissen ikke skal stå på høje træer og hyggelige grusstier, kan I sætte kurs mod Knebel Strand, hvor I altid kan hoppe i bølgen blå. I kan køre til Ebeltoft på omtrent 20 minutter, og inden for tre kvarter nås Aarhus - to byer med et charmerende byliv, der begge er spækket med specialforretninger og kulturelle tilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.