Havagervej 8F, 8420 Knebel

ANDELSBOLIG MED HAVUDSIGT I ATTRAKTIV FORENING

EJENDOM
Djursland er sådan et smukt område med bugtende landskaber og hav til tre verdenshjørner. Netop vand er der udsigt til her fra Havagervej 8F - en andelsbolig på 91 skønne kvadratmeter. Her byder vi den enlige eller parret, også seniorerne, velkommen hjem i lyse, fine rammer.

Du har en god planløsning i vente, og den indeholder en entré, to gode værelser med morgensol, et badeværelse, et bryggers og et køkken, som ligger i åben forbindelse med en stor stue. Stuen afsluttes af en lysfyldt karnap, og det er også herfra, at inde og ude smelter sammen, for en terrassedør giver adgang til en solvarm fliseterrasse, der vender mod vest.

Hvert og ét rum er i en supergod og let møblérbar størrelse, og der er gulvvarme i hele andelsboligen. Stuen giver eksempelvis både plads til spisebord, sofa- og læsehjørne, mens køkkenet giver helt fornuftig plads at arbejde i; og her kan morgenkaffen også nydes ved et lille bord. Værelserne kan fungere som netop soveværelse, børne- eller gæsteværelse, kontor eller hobbyrum, og badeværelset fremstår tidløst med fliser, skabsplads og bruseniche.

Da ejendommen placerer sig højt i et kuperet terræn, er huset hævet godt op i området. Derfor får du også glæde af et rart, naturligt lysindfald, og så er der udsigt mod Knebelbro. Vandet og den maritime atmosfære kan du skimte gennem vinduerne, og udsigten fra terrassen bliver man næppe træt af! Solnedgangene må siges at være noget helt særligt.

Til den anden side ligger indgangspartiet med et skur ved siden af, og afslutningsvis er det værd at fremhæve, at du bliver en del af en skøn andelsboligforening med en sund økonomi.

OMRÅDE
Den lille enklave af andelsboliger rammer jer trygt og roligt inde på den lille, lukkede vej. Trafikstøj er således ikke noget, der fylder i det fredelige område. Lige om hjørnet ligger Knebel legeplads, kirken, og der er også kun få minutters gang ned mod vandet.

Købmanden er desuden bare 500 meter væk, og så kan du lige så let udskifte vandets blå toner med Nationalpark Mols Bjerges grønne, imponerende natur. Sidst, men ikke mindst, kan du køre til Ebeltofts autentiske bycharme på 20 minutter og Aarhus storbyatmosfære på 40 minutter.

Hjerteligt velkommen til et ordentligt, rart og velholdt hjem! Vi byder på en fremvisning, så du kan komme ud og prøve udsigten af.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.