Øerkrogvejen 2 208., 8400 Ebeltoft

NYDELIGT FRITIDSHUS I SKØNNE OMGIVELSER I DEN DEJLIGE FERIEBY I EBELTOFT

EJENDOM
Fritidshuset kan tilbyde den rette mængde charme og atmosfære til at opnå den helt rigtige sommerhusstemning. Huset ligger med udsigt til den skønne havn - så bliver det altså bare ikke bedre. Boligen omkranses af to nydelige terrasser, der garanterer jer solstråler og samtidig indbyder til afslapning for alle pengene. I kan både nyde morgensolen på terrassen med en dejlig kop kaffe eller nyde den skønne aftensol med et måltid udenfor. Indretningen imponerer bestemt også - gode værelser, flotte materialer og et eminent lysindfald er blot nogle af nøgleordene, der beskriver dette hus bedst.

Husets planløsning indbefatter henholdsvis stueplan og første sal. Stueplanet byder velkommen med en fin entré med rig mulighed for at hænge overtøjet, og når man træder længere ind er det direkte ind i husets indbydende opholdsrum. Rummet forener stue og køkken i ét, hvilket skaber en helt særlig rumlig atmosfære. Selve køkkenet fremstår i hvide, moderne materialer med god arbejdsplads. Bordpladerne er i massive helstavet eg, og køkkenelementer er udelukkende materialer fra HTH. Rummet er tillige indrettet med plads til både en tv-stue samt en spiseplads.

Derudover indbefatter huset et nydeligt badeværelse med separat bruseniche. Badeværelset er opført i enkelte glasmosaikker samt sanitet fra Philip Starck. Der er gulvvarme i hele underetagen. Gulvbelækningen i stuen og køkkenet er flotte gennemgående egetræsplanker. 1. salen er indrettet med to store og lysfyldte værelser, der fremstår i yderst pæn stand.

BELIGGENHED
Når man svinger ind ad vejen til Øerkrogvejen 2, hus 208 - er man ikke i tvivl om, at de mennesker der bor her har masser af velvære. Området emmer af stemning med farverrige huse, et hyggeligt havnemiljø og en masse grøn natur. Her bydes på mange faciliteter og en god atmosfære hele året rundt samt aktiviteter for store og små. Tag hele familien under armen og afhold jeres helt egen Grand Slam på de nærliggende tennisbaner - er I ikke til tennis, så findes der også minigolf, fodboldbaner og en rigtig god legeplads. Tilmed kan I nyde livet under åben himmel på de hvide sandstrande. Ét sted, der formår at skabe de helt rigtige rammer for et fristed til familien.

Absolut et besøg værd!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.