Havnevej 12A, ST., 8400 Ebeltoft

LIVSTILSRÆKKEHUS FOR ENDEN AF RÆKKEN MED SKØNT TERRASSEMILJØ - HELT NED TIL EBELTOFT HAVN

EJENDOM
Velkommen til et hus af kaliber, som tilbyder dig frisk havluft og sand livsnyderi i boligform.

Der er tale om dette moderne enderækkehus ved Ebeltoft Havn, som blev opført i 2007 og derfor udstråler en helt særlig nutidighed i arkitektur og udtryk. Inde såvel som ude er der lagt vægt på den stil- og kvalitetsbevidste form, som især viser sig gennem boligens balancering af den lyse lethed og de mere rustikke og rå elementer, der alt sammen er med til at afspejle den natur, som bruser få meter herfra.

Rækkehuset byder ind til ét overskueligt plan i stueniveau, hvor de i alt 83 kvm dækker over en god entré med skabsplads og vaskesøjle, et stort badeværelse med brus og gulvvarme, et flot soveværelse med integreret garderobeløsning samt et helt fantastisk køkken-alrum i åben forening med den hyggelige stue, hvorfra der er udgang til et ca. 23 kvm stort terrassemiljø mod syd. Herude er rammerne helt perfekte til at nyde sommeren fra solsengen; med en lydbog i ørerne, saftige bøffer på grillen og den livlige summen fra det maritime havnemiljø ude i horisonten.

Husets hjerte er uden tvivl det indbydende alrum med fri passage til udelivet. Kontrasterne i dette rum er med til at skabe en særlig stemning; helt fra det stilrene og minimalistiske hvide køkken, der brydes af den rustikke bordplade i bøgestave, til den idylliske pejs og det rå plankegulv. Rummets alsidighed gør det muligt at forene forskellige hverdagssysler i samme billede - her kan man slå sig ned i lænestolen med en god bog eller Netflix-serie i skæret fra pejsen og dagslysets lune stråler, eller man kan tilberede maden, mens man småsludre med gæsterne over et glas vin. Gæster er der desuden fin plads til, og der er endda mulighed for at leje en gæstelejlighed.

BELIGGENHED
Med adresse på Havnevej 12A st.. får du en af Ebeltofts mest spektakulære beliggenheder, som befinder sig i en klasse for sig. Rolig idyl og sand feriestemning smelter sammen i midtpunktet af den charmerende by. Havnen gemmer på alt det, som en klassisk lystbådehavn skal kunne; fiskehandlere, caféer, livsstilsbutikker og delikate restauranter skaber atmosfæren og gør det umuligt at kede sig her! Der er altid friskfangede fisk på menuen lige om hjørnet, til når sommeraftenen lige skal være lidt ekstra lækker, ligesom der er rig mulighed for at føre en nem hverdag med kort afstand til alle byens faciliteter. At den populære attraktion Fregatten Jylland blot ligger ti minutters gang herfra forstærker blot det maritime billede. Kan du ikke få nok af vandet, er der mulighed for at leje en bådplads ganske tæt på og således selv sejle ud og opleve skønne Ebeltoft fra vandsiden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.