Adelgade 56 og Bryggerivej 5, 8400 Ebeltoft

SJÆLDENT UDBUDT EJENDOM MED BÅDE PRIVAT- OG ERHVERVSLEJEMÅL MIDT PÅ GÅGADEN I

På Adelgade 56 og Bryggerivej 5 ligger en investeringsejendom fuld af muligheder. Beliggenheden midt i Ebeltoft bliver selvsagt ikke meget bedre, og i ejendommen, der indbefatter to privat lejemål og tre erhverv, er der masser af potentiale for fremtiden.

De brostensbelagte gader leder op til ejendommen fra 1963, hvor en frisørsalon og tøjbutik i stueplan gemmer sig bag den lysegrønne facade. Fine vinduespartier mod gaden lokker forbipasserende kunder indenfor til forfængelig selvforkælelse, og selve lokalerne er lyse, store og særdeles indbydende. Over de to lejemål skal de private lejeboliger findes, og det sidste erhverv ligger med fronten mod Bryggerivej, som er et delikat pizzeria på 130 m2. Alt er naturligvis udlejet og har en forretningsprocent på 7%, og der er i fremtiden mulighed for at etablere parkering på Bryggerivej og en hyggelig udeservering.

Det er ikke hver dag, at en så interessant ejendom kommer på markedet. Faktisk er det uhyre sjældent, at der er direkte adgang til førstesalens lejligheder fra Adelgade, og gennem tøjbutikken er der gennemgang til Bryggerivej, som eventuelt også kan udnyttes.

At området netop nu er i utrolig vækst, kan ikke diskuteres. Ebeltoft er i rivende udvikling og kan hele tiden overraske med nye tiltag, der bl.a. tæller Maltfabrikken, , hvor man skønner at flere hundrede tusind hvert år vil besøge den nye kulturcentral. Det betyder altså bedre synlighed, hvis det overhovedet er muligt her, midt på gågaden, hvor flere og flere turister i forvejen lægger vejen forbi for at opleve Ebeltofts autentiske atmosfære.

Vi kunne blive ved med at tale ejendommen op, for der er virkelig nok at tage fat på. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.