Havnevej 10E, 1., 8400 Ebeltoft

LIVSNYDER-BOLIG MED FANTASTISK BELIGGENHED VED EBELTOFT HAVN

EJENDOM
Sæt kursen mod Havnevej 10E, en pragtfuld beliggenhed, hvor jeres blik bliver draget mod dette flotte byggeri, hvis spændende arkitektur blot giver en forsmag på den drøm af en bolig, som gemmer sig bag hoveddøren.

Her falder I straks for den smukke udsigt til vandet, der hurtigt får jer til at glemme alt om hverdagens stress og jag. Alt ånder fred og ro i en bolig som denne, hvor de store vinduer fylder hjemmet med dagslys og skaber en konstant forbindelse mellem ude- og indeliv.

I hjemmets hjerte ligger stuen og køkkenet i åben forbindelse til hinanden med en imponerende loftshøjde, der blot understreger lejlighedens helt fantastiske atmosfære. Køkkenet er elegant opført i hvide elementer med farverige greb og en lækker køkkenø. Duften af det hjemmelavede måltid lokker hurtigt familien til bords ved de store vinduer, hvor en dejlig udsigt breder sig i samspil med at samtalerne flyder og en hyggelig stemning stadfæster sig.

Senere kan I slænge jer i sofaen i den tilstødende stue, og nyde den indbyggede brændeovn, eller slentre op på 1. salen, hvor et stort leverum smelter sammen med en udsigtsrig altan - jeres eget frirum, som indbyder til at samle hverdagens tanker og nyde livet, alt imens solen danser på kinderne og det stemningsfyldte nabolag udfolder sig for foden af ejendommen. Lejligheden har i dag et soveværelse og et flot badeværelse, hvilket gør den oplagt til det kompromisløse par. Der er dog også mulighed for at inddrage en del af 1. salens stue som et ekstra værelse, hvis I drømmer om familieforøgelse. Her er der plads til livets mange stadier.


BELIGGENHED
Havnevej 10E - adressen siger det hele. Vi befinder os ved Ebeltoft Havn, hvor det maritime miljø udgør den fineste kulisse for dagligdagen og hvor livet nydes i fulde drag. Der er en helt særlig stemning i området, som ikke er til at tage fejl af. Hyggelige kaffebarer og spændende restauranter ligger side om side med specialbutikker, der bidrager til den levende atmosfære, som kendetegner nabolaget. Omgivelserne indbyder til at sætte kursen til havs og nyde tilværelse med lystfiskeri, kanosejlads eller en tur i den båd, som I altid har drømt. I må heller ikke snyde jer selv for en tur i den nærtliggende skov, når I trænger til at få fastland under fødderne. Beliggenheden er et sandt paradis for livsnyderen.

Samtidig har I Ebeltoft by lige ved hånden, som lokker med et bredt udsnit af dagligvarebutikker, skoler, fritidsaktiviteter og sportsfaciliteter. Her er I sikret en nem og bekvem tilværelse, hvor I aldrig skal gå på kompromis med naturen eller dagligdagens nødvendigheder. Det er intet under, at man sjældent fraflytter, når man først har bosat sig i byen. I vil elske at kalde Havnevej 10E jeres egen adresse.

Velkommen hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.