Øerkrogvejen 2 621., 8400 Ebeltoft

HYGGELIGT FRITIDSHUS NÆR EBELTOFT – FANTASTISK FERIEPARADIS

EJENDOM
Velkommen til Øerkrogvejen 2, 621 – et charmerende fritidshus, der holder til på Danmarks eftertragtede ferieoase af en næsetip. Djurslands storslåede naturomgivelser trækker turister til i massevis, og nu får I selv mulighed for at sænke skuldrene og læne jer tilbage i jeres helt egen sommerbase.

Fritidshusets gule træfacade byder jer hjerteligt velkommen. Med en terrasse på hver side af huset er der dømt solbadning for fulde gardiner, mens I følger med i havnemiljøets svajende sejl og tårnhøje master, der bogstaveligt talt bliver jeres nærmeste naboer. Skal vi tage et kig indenfor?

Fritidshuset, der er opført i 1988, byder på 58 tophyggelige kvadratmeter, der tydeligvis er blevet løbende istandsat – det lyse og indbydende udtryk pryder nemlig hvert et hjørne af huset som en attraktiv, rød tråd. I den lille entré har I et fint skab med plads til at hænge overtøjet og til at opbevare en vaskemaskine. Stuen sørger for direkte udgang til terrassen, hvorfor havnens skvulpende bølger og charmerende skibe på naturligvis inviteres ind i dagligstuen. Vinduespartierne lader også lyset trænge ind og oplyse hver en hyggekrog. Der er åben forbindelse mellem stue og køkken, og som noget unikt er huset opdelt i tre niveauer, hvilket betyder, at I for at komme fra stuen til køkkenet skal bestige en halv trappe.

Denne utraditionelle udformning skaber en hyggelig og unik atmosfære, som mange netop søger i et fritidshus. Tilsammen praler stuen og køkkenet af et oplagt familiært holdepunkt, hvor I kan indrette jer med bløde sofagrupper og det obligatoriske tv-hjørne, når sensommerregnen hilser på eller skumringstimens kølige greb melder sin ankomst.

Vi er slet, slet ikke færdige med at gå på opdagelse i Øerkrogvejens hjertevarme rammer. Stueetagen byder nemlig også på et flot badeværelse med separat bruseniche og et soveværelse med indbyggede skabe. Og hvad så med førstesalen? Jo, her finder I endnu en oplagt stue med plads til spisearrangement, et ekstra soveværelse og en altan, hvor I altså heller ikke slipper for at betragte den maritime atmosfære.

BELIGGENHED
Hvad er et fritidshus egentlig uden en naturskøn beliggenhed? På Øerkrogvejen er der i hvert fald ikke én finger at sætte på omgivelserne. I bliver en del af en velbesøgt ferieby, hvor vi allerede har slået fast, at havnemiljøet bliver en fast del af jeres dagligdag. Eller hvad med at hoppe på cykelsadlen og sætte kursen mod Øer Strand, hvis fløjsbløde sand står klar efter fem minutter? De mange farverige huse kalder på jer om hvert et hjørne, og hvis I hungrer efter aktiviteter til hele familien, byder området på minigolf, fodboldbaner, tennisbaner og en legeplads til de små – hvis I da ikke ønsker at benytte naturens langstrakte vidder, grønne fristelser og brusende bølger som jeres egen personlige legeplads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.