Øerkrogvejen 2 637., 8400 Ebeltoft

FANTASTISK FERIEBOLIG I ØER MARITME FERIEBY MED DEN HELT RIGTIGE BELIGGENHED

EJENDOM:
Drømmer I om et dejligt sted, jeres eget frirum, hvor I kan trække jer tilbage fra byens larm og fordybe jer med afslappende stunder, skabe nye minder og nyde livet? Så har vi den perfekte bolig til formålet: denne skønne ferielejlighed, der straks får jer til at slappe af og komme helt ned i gear.

Lejligheden ligger perfekt i den dejlige ferieby i Ebeltoft, lige ud til vandet og som en del af havnens stemningsfyldte hjerte. Ejendommen er opført i den helt rigtige byggestil og med de skønneste terrasser og altaner, der vender mod vandet i havnen.

Det gode førstehåndsindtryk er sat fra start og det fortsætter indenfor, hvor de maritime omgivelser konstant er inddraget i boligen - takket være de store vinduespartier. Dagslyset er gennemstrømmende i hele lejligheden og den konstante forbindelse mellem inde- og udeliv skaber en behagelig rumfornemmelse.

Lejligheden fordeler sig i forskudte plan, hvilket tilfører et charmerende og hyggeligt element til boligen. Øverst har I en skøn stue med brændeovn og altanudgang, så I kan gå fra den knitrende brænde direkte ud og nyde de sidste solskinstimer på altanen. Vi fortsætter ned i det mellemste plan, som huser køkkenet og indbyder til fælles madlavning og kulinarisk udfoldelse. Middagen kan I nyde i den tilstødende stue eller fortsætte ud på terrassen, som endnu engang understreger den konstant forbindelse mellem inde- og udelivet. Alt imens den misundelsesværdige udsigt i 1. række til vandet breder sig som det fineste baggrundsbillede for fornøjelserne. Planløsningen fortsætter med et nydeligt brusebadeværelse samt to soveværelser, hvor I kan finde ro efter en dejlig dag. Her vil I elske at søge mod, når I trænger til et afbræk i dagligdagen.

BELIGGENHED:
Jeres nye ferielejlighed har den helt rigtige beliggenhed i den dejligste ferieby i Ebeltoft. Omgivelserne er som skabt til afslapning og livsnyderi, naturen er konstant i højsæde og her er et utal af fornøjelser for både børn og voksne. For foden af ejendommen udfolder havnen sig, en stemningsfyldt oase med en helt særlig atmosfære, der indbyder til slentretur i måneskin og gode middage på et af spisestederne. Området omkranses af grønne vidder, skovområder, vand og strand, så I altid har naturen lige ved hånden. Her kan I nyde dagen og nye oplevelser i skoven eller springe i bølgen blå på stranden, som begge blot ligger en smuttur på cykel herfra. Imens lokker fodbold- og tennisbanerne de aktive til et venskabeligt spil, mens minigolfbanen og legepladsen indbyder til familiehygge i et roligt tempo. Her er helt igennem fantastisk og omgivelserne er lige præcis som de skal være.

Det kommer ikke bag på os, hvis I ikke vil hjem igen, når I først har pakket weekendtasken ud - så skønt er her.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning og oplev herlighederne med egne øjne. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.