Øerkrogvejen 2 732., 8400 Ebeltoft

YDERST CHARMERENDE FERIELEJLIGHED LIGE I VANDKANTEN

Øerkrogvejen 2 er et paradis for parret, seniorerne eller den mindre børnefamilie, der værdsætter rene linjer og ikke mindst en beliggenhed af højeste kaliber.

EJENDOM:
Udefra præsenterer ejendommen sig indtagende med de fine lyse, træfacader og koøjet ind til selve boligen. I kan glæde jer over to fantastisk, store terrasser, der med placeringerne mod vest og øst garanterer et herligt lysindfald i alle døgnets lyse timer. Fra den østvendte terrasse kan I nyde morgenkaffen under parasollen og betragte det fredelige kvarter. Især fra den vestvendte terrasse får I en ovenud skøn udsigt til vandet, der befinder sig lige nedenfor jeres fødder. De grønne planter og broen til fastlandet indrammer på smukkeste vis synet - mere idyllisk bliver det simpelthen ikke.

Siden opførelsen i 1988 er der sket en del indenfor, hvor I kan glæde jer over funktionelle løsninger, der fint går i tråd med den stilrene indretning. Hele boligen fremstår i en total indflytningsklar stand fra top til tå.

Lejlighedens gode planløsning fordeler sig på 57 m2 med en entré, to værelser, et køkken-alrum og et badeværelse. Fod- og overtøj kan nemt opbevares i entréen, og ude på badeværelset får I rigelig plads om morgenen med den separate bruseniche og det indbyggede skab. Endvidere kan I indrette jer med soveværelse og et gæsteværelse, så venner kan inviteres med på ferie i de varme sommermåneder. Der er nemlig god plads til dobbeltseng i begge værelser samt mulighed for at sommertøjet kan flytte ind i de indbyggede skabe.

Det rummelige køkken-alrum formår at forene ude og inde med sine flotte træsøjler og de store vinduespartier, der inviterer lyset indenfor. I køkkenet harmonerer de rene linjer med de lyse gulve, og her kan dagens måltider nemt anrettes på den gode bordplads. Fra spisepladsen kan udsigten betragtes, eller I kan rykke udenfor på træterrassen og tænde op i grillen. Imens grillen varmer op, kan I slænge jer på solsengene med jeres yndlingsbog og lade roen sænke sig fuldkomment.

BELIGGENHED:
Med sin centrale placering i Øer Maritime Havn, får lystbådsentusiaster og naturelskere ideelle betingelser for oplevelser til havs, hvilket boligen også giver mulighed for med den førnævnte bådebro. De skønne omgivelser kan også opleves på egen krop med en dukkert på den nærtliggende strand eller blot en spadseretur i det varme sand. Kvarteret består af farverige huse og mange hyggelige kroge på havnen, hvor I kan sidde og følge med i det aktive havneliv. Yderligere kan indkøb og adskillige restauranter opleves på få minutters kørsel til Ebeltoft Centrum. Når minderne skal skabes udenfor hjemmets fire vægge, kan turen gå til de nærtliggende tennis- og fodboldbaner og legepladser, eller I kan tage et slag minigolf. I får simpelthen den helt store feriepakke med i købet.

Vi glæder os til at fremvise lejligheden for jer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.