Ndr. Strandvej 3M, 1., 8400 Ebeltoft

SKØN FERIELEJLIGHED MED CENTRAL BELIGGENHED

En skøn feriebase velegnet til udlejning

Nu har I alletiders chance for at blive de heldige indehavere af en ferielejlighed, der ligger lige ned til vandet. Her kan I slappe af i stille og rolige omgivelser, samtidigt med at I vil være i gåafstand til indkøb, spisesteder og butikker, da ejendommen ligger centralt i Ebeltoft, lige ved det populære Hotel Ebeltoft Strand.

Ferielejligheden fremstår velholdt med en åben planløsning, hvor køkken og stue ligger i forbindelse med hinanden. Her kan ferien tage sit udgangspunkt, og I indretter jer nemt med både en spiseafdeling og et afslappende sofahjørne, hvor I kan samles om et brætspil, når vejret er til hygge indendøre.

Ved det store vinduesparti er der direkte udgang til den overdækkede altan, som bliver et hit i sommerhalvåret.

Køkkenet er holdt i et tidløst design. Overalt i ferielejligheden finder I gode opbevaringsløsninger; ligesom der findes de to gode værelser. Ejendommen byder tilmed på et gæstetoilet med vaskemaskine, mens det lækre badeværelse er udstyret med både bruseniche og sauna - der skal ikke mangle noget!

Ferielejligheden er en del af en bygning fra 2004, der har en attraktiv placering tæt på vandet. På den delvist overdækkede altan kan I søge lidt skygge på en varm sommerdag, og med et par siddepladser og lidt blomsterkrukker kan I skabe et charmerende uderum.

Ferielejligheden er velegnet til udlejning i sommerhalvåret.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

I får en central placering i Ebeltoft, hvor I vil bo i fredelige omgivelser, men stadig være i gåafstand til byens liv og glade dage. Maltfabrikken - områdets kreative og kulturelle samlingssted med blandt andet bibliotek, spillested og spisehus - ligger lige i nærheden, og dertil kan I nemt besøge gågaden, hvor et væld af butikker står til jeres rådighed. Havnen er selvfølgelig heller ikke langt væk. Her kan I gå på opdagelse og nyde den charmerende stemning, mens der også er mulighed for at bade langs kysten på en varm og solrig sommerdag. Indkøbene foretages inden for få minutters gang, og når I ønsker at bevæger jer videre ud i området er Mols Bjerge et oplagt udflugtsmål. Dertil er der kun 50 minutters kørsel til Aarhus centrum.

En dejlig ferielejlighed med en attraktiv beliggenhed, som vi glæder os til at introducere jer til - kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.