Nykjærsvej 4, 8420 Knebel

Fritidshus med havudsigt nær Sletterhage Fyr.

Fritidshuset er beliggende med kort afstand til Sletterhage Fyr, og midt i det spændende naturområde på sydspidsen af Helgenæs. Fra huset og terrassen kan den flotte havudsigt og solnedgang over Aarhus bugt nydes.

Indretningen:
Fritidshuset har åbent køkken i forbindelse med stuen. Stuen har et stort vinduesparti mod havudsigten, samt en brændeovn der skaber hygge og knitrende liv, når duggen falder udendørs. Fra stuen er der udgang til en dejlig træterrasse, der strækker sig hele vejen langs fritidshusets syd-vest facade. Fordelingsgangen giver adgang til funktionelt badeværelse med brus samt to soveværelser. Fra huset terrasse er der indgang til det integrerede udhus, der af sælger er indrettet med en ekstra soveplads.

Beliggenhed:
Helgenæs og i særdeleshed Sletterhageområdet har et meget skønt naturlandskab. Her er mulighed for mange dejlige traveture. Ved Sletterhage Fyr er der mulighed for lystfiskeri, samt mulighed for at se marsvin i vandet tæt på kysten. Flere steder langs kysten går der stier ned til fine badestrande.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.