Tranevej 26, Handrup, 8400 Ebeltoft

SOMMERHUS AF HØJ KVALITET

Kvalitet, gode materialer og yderst velholdende er blot nogle af disse nøgleord, som beskriver dette skønne sommerhus beliggende i Handrup.

EJENDOM
Sommerhuset er opført i 2003, og det er tydeligt, at det er blevet passet rigtigt godt på gennem årene. Den veludnyttede planløsning gør huset særdeles velegnet til at huse den store børnefamilie, da huset rummer tre gode værelser.

Midt i huset ligger der et fantastisk fællesareal i form af køkken, alrum og stue i åben forbindelse med hinanden, som er husets hjerterum. Indretningen gør det også muligt at lave diverse aktiviteter hver for sig i de forskellige rum, og samtidig have den dejlige følelse af samhørighed og fællesskab intakt. Køkkenet er stort og yderst funktionelt med mange gode hvidevarer. I stuen sørger den charmerende brændeovn ikke bare for opvarmning af husets på årets koldeste dage, men også for en hyggelig og varm atmosfære, der emmer af gedigen sommerhusstemning.

Der er to badeværelser og på begge, kan I vaske dagens sand og solcreme af i brusenicherne. Det største har et hjørnespa, hyggelige spots i loftet og en charmerende bænk, hvor det er oplagt at nyde afslappende wellness. I kan endda benytte saunaen, og slutte spa oplevelsen af med at blive varmet godt igennem.

Sommerhuset er ikke indgivet til udlejning, men der foreligger et udlejningsoverslag, hvor det forventes, at den årlige lejeindtægt er kr. 74.340 ved udlejning i 20 uger om året.

BELIGGENHED
Udover at være en del af en god og velfungerende grundejerforening, kan huset byde på et super hyggeligt nærmiljø i et stille og roligt kvarter. Med kun 6 minutters gang til vandkanten ved dejlige og børnevenlige Egsmark Strand, kan I på ingen tid nyde varme sommerdage på stranden. Her er der lavt vand, sandbund og en skøn badebro i sommerhalvåret, hvorfra I kan hoppe ud i bølgerne blå. I skal bare læne jer tilbage og nyde børnenes glade latter og udsigten over naturskønne Ebeltoft Vig. Området er også velbesøgt af windsurfere, løbere og lystfiskere, og skulle du have lyst til at lufte rulleskøjterne, er der bestemt også mulighed for det.

Har I lyst til at tage på ture væk fra sommerhuset, er der mange muligheder at vælge imellem. På en halv time i bil kan I besøge det populære Kattegatcentret. I kan også køre til Ebeltoft på 10 minutter, og tage med på en rundvisning på Fregatten Jylland. På denne måde kan I også lære børnene lidt om Danmarkshistorien, selvom I er på ferie.

Et umådeligt skønt sommerhus tæt på vandet.

Skal det være jeres? Så kontakt os for en fremvisning i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.