Herculesvej 10, 8420 Knebel

Flot fritidshus kun 100 meter fra dejlig badestrand

Flot og velholdt fritidshus beliggende for enden af lille vej kun 100 meter fra dejlig badestrand på Mols. Fritidshuset er bygget i gode gedigne materialer med flotte gulve og loft til kip. Huset fremstår utroligt indbydende, her er alt klar til at man kan nyde livet i skønne omgivelser.


Indretning
Fritidshuset har en stor lys sydvendt stue der åbner op til til den delvist overdækkede træterrasse. Her er ro og fred til at nyde solen og udsigten til årets gang i naturen. Stuen har god plads til hyggeligt sofahjørne i vindueskanappen ved brændeovnen, samt spiseplads i forbindelse med køkkenet. Køkkenet er lyst og velindrettet med god skabsplads. Det ene soveværelse ligger mod øst, og har dobbeltseng samt skabsvæg. De to andre soveværelser ligger i den anden ende af huset, og er indrettet med etagesenge. Over værelserne er der hems til ekstra sovepladser. Entreen har fin gaderobeplads og indgang til stort lækkert badeværelse med både bruse,- og spabad. Fra badeværelset er der adgang til sauna. Ved indgangen er der et godt redskabsskur.

Beliggenhed
Grunden omkring huset ligger i et fredeligt strandområde. Her er anlagt egen petanquebane og bålplads. Sommerhusområdet ved Begtrup Vig ligger ud til Aarhus Bugt og tæt på Århus og Ebeltoft. I Tved, Kongsgårde og Knebel er der gode muligheder for dagligvarerindkøb. Husets ligger ved nationalparken Mols Bjerge, hvor der er let adgang til at benytte et utal af vandrer- og cykelstier, og på den måde nyde områdets fantastisk smukke natur. Her kan man samle familien til aktiviteter i det naturskønne område.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.