Titanvej 8, 8420 Knebel

HYGGELIGT FRITIDSHUS LIGE UD TIL ÅBNE MARKER

EJENDOM
Pak kufferten, sæt jer ud i bilen og sæt kurs mod jeres nye feriebase. Allerede når I nærmer jer sommerhusområdet, vil roen sænke sig over familien, for her er natur, så langt øjet rækker, og vandet er omdrejningspunktet. Det fredelige område ligger lige ud til kysten, og her er det altså nemt at forestille sig, hvordan de langsomme feriedage starter med en gåtur langs vandet, mens de varme dage tilbringes på stranden.

Der er dømt ægte sommerhusstemning, når I drejer ind på grunden, hvor fritidshuset tager godt imod jer. På klassisk sommerhusmanér står det nemlig med grøn træbeklædning og hvide vinduesrammer. Jeres opmærksomhed fanges straks af den naturskønne udsigt, for i forlængelse af jeres store græsplæne folder de åbne marker sig ud mod den lange horisont, og her kan I følge med i det rige dyreliv. Hvis I kan løsrive jer, kan I tage turen indenfor, hvor huset byder på en varm og hyggelig atmosfære, og der er lagt op til feriedage med brætspil, pandekagebagning og samværet i centrum.

De 68 kvadratmeter er udnyttet til fulde, og I får derfor et fint badeværelse, et depotrum, tre værelser og et skønt opholdsmiljø med åben forbindelse mellem køkkenet og stuen. I køkkenet finder I en lille spisekrog, hvor I kan sætte jer til rette med avisen til lyden af kaffemaskinen, der brygger. På køligere dage kan I også tænde op i den charmerende brændeovn og nyde synet af ilden, der knitrer løs. Og uanset vejret, vil I sætte pris på stuens store vinduespartier, som sørger for, at I kan følge med i årstidernes skiften. De indrammer på fornemmeste vis den flotte udsigt til havens grønne omgivelser, og i sommerhalvåret kan I åbne skydedøren til den sydvendte træterrasse. Rundt om huset finder I hele tre indbydende terrasser, så der er rig mulighed for at følge solen lige fra morgenstunden og indtil duggen falder, hvor I kan sidde i læ under den overdækkede del af terrassen. Mens I nyder en sommermiddag i aftensolen, kan børnene lege frit på græsset og udfordre hinanden i alt fra havespil til badminton.

BELIGGENHED
Der er under en times kørsel fra centrum af Aarhus til den lille landsby, Dejret, som placerer sig lige ud til Kalø Vig. Så hvis I er udkig efter en destination, der passer til både jeres kommende ferier og de små weekend-getaways, så er Titanvej 8 et rigtig godt bud. Huset ligger i et attraktivt ferieområde, og det er ikke kun på grund af de fine badestrande, at feriegæsterne gang på gang vender tilbage hertil. Den smukke natur i nærområdet inviterer på mange, lange gåture, men I kan også tage bilen til Ebeltoft og nyde en dag i den charmerende købstad. Samtidig har I kort vej til Nationalpark Mols Bjerge, som lægger op til et væld af forskellige friluftsaktiviteter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.