Rue De Louis 6, Boeslum, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE FRITIDSHUS I EBELTOFT

EJENDOM
Man kan næsten høre det på vejnavnet Rue De Louis 6 – med dette fritidshus får du en unik mulighed for at komme langt væk fra hverdagen og nyde kvalitetstid sammen med familien i dette store fritidshus. Boligen på 115 kvadratmeter med tilhørende grund på 1.228 kvadratmeter er ren forkælelse for hele familien.

Lige så snart man træder indenfor, fornemmer og mærker man fritidshusstemningen. Huset er tro mod det klassiske fritidshus med træloft, trægulv og træbjælker, som giver huset et charmerende udtryk, hvor familien kan koble af.

Det store fritidshus har flotte træbjælker, som går igen i alle rummene og sætter et charmerende præg på stedet. Fra stuen, hvor sommersolen skinner ind, har man udsigt over den dejlige have, der bliver omfavnet af de mange træer og buske, der sikrer familien ro og privatliv, når I nyder livet i jeres nye fritidshus.

Fra stuen og terrassen har man udsigt over grundens have, hvorfra man kan nyde et glas hvidvin, mens børnene rigtig kan boltre sig i haven med alt fra fodbold til stangtennis.

Fritidshuset har plads til hele familien med et rummeligt soveværelse, et mindre værelse og en stor hems, hvor der er god mulighed for at have flere sovepladser eller en tv-stue. Fra det store soveværelse er der direkte adgang til terrassen, hvor morgenkaffen kan nydes i fred og ro.
Det funktionelle køkken ligger i forlængelse af stuen, så man stadig kan være sammen med familien, også når man står ved madgryderne. Huset har et badeværelse med toilet og bruseniche.

Sommerhuset er ikke indgivet til udlejning, men der foreligger et udlejningsoverslag, hvor det forventes, at den årlige lejeindtægt er kr. 48.900 ved udlejning i 20 uger om året.

BELIGGENHED
Fra fritidshuset er der mindre end 5 minutter til den populære ferieby Ebeltoft. Her kan I fare vild i de smalle gader, mens I kigger på de skæve, gamle huse. I er også tæt på stranden, så pak en picnickurv og tag familien med på stranden og nyd en dejlig dag ved vandet, mens I spiser god mad og bader.

Eller tag på smuttur til must-visit destinationen Aarhus, hvor der er aktiviteter for hele familien. I kan blandt andet besøge museerne ARoS og Den Gamle By.

Vil du gerne se det charmerende fritidshus på Rue De Louis 6, så kontakt Ebeltoft-Mols Mæglerne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.