Lærkevænget 16, 8400 Ebeltoft

Stort fritidshus beliggende yderst på Hasnæs

Dejligt og regulært fritidshus i naturområdet Lærkelunden på Øer. Her er ikke langt til både skov, hedeområder og flere fine badestrande.

Indretning
Fritidshuset fremstår meget anvendeligt i gedigne materialer. Stue og køkken er samlet i et dejligt lyst rum med udgang til den syd-vestvendt delvist overdækkede terrasse. Her er hyggeligt sofahjørne ved brændeovnen samt god plads til at samles om spisebordet. Køkkenet er funktionelt indrettet i landlig stil med massiv træbordplade og porcelænsvask. Fra køkkenet er der udgang til baggang/bryggers med god skabsplads og vaskefaciliteter. Pænt badeværelset med hvide fliser på vægge og gulv samt bordarrangement, murafskærmet bruseniche og gulvvarme. I stueplan er der desuden et værelse.
1. sal har repos med indgang til 2 værelser samt stort soveværelse med skabsvæg. Fra soveværelset er der udgang til vestvendt altan.

Beliggenhed
Huset er beliggende på en stor forholdsvis plan grund med god plads til leg og boldspil. I området er der masser af muligheder for naturoplevelser ved strandene, i skovene og på hedeområderne. Samtidig er man i cykelafstand til Ebeltofts hyggelige havnemiljø og charmerende brolagte handelsgader.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.