Marsvej 26, 8420 Knebel

Flot sommerhus i det eftertragtede Begtrup Vig område

Fritidshuset er beliggende på Mols i det hyggelige sommerhusområde langs Begtrup Vig. Huset ligger i kort gåafstand til den fine sandstrand, der er børnevenlig, men samtidig giver mulighed for at bade, windsurfe og kajakroning m.v. Her får man gode rammer til et aktivt fritidsliv.

Indretning
Fritidshuset har en dejlig afskærmet terrasse, hvor der er mulighed for at nyde mange gode soltimer. I huset er der åbent køkken i forbindelse med spiseplads og opholdsstue. I stuen er brændeovnen placeret centralt så den kan nydes både fra sofahjørnet og ved spisepladsen. Fra stuen er der udgang til den delvis overdækkede terrasse. Der findes tre gode værelser og en hems i huset, hvilket giver mulighed for mange overnattende gæster. På badeværelset er der god plads til bordarrangement med vaskemaskine under, samt både bruse,- og spabad. Fra badeværelset er der indgang til saunaen. Fritidshuset er forhåndstilmeldt hurtigt fibernet.

Beliggenhed
Huset ligger lidt højt på grunden hvilket gør, at der er flot udsyn til haven omkring huset. Sommerhusområdet ved Begtrup Vig ligger ud til Aarhus Bugt og tæt på Århus og Ebeltoft. I Tved, Kongsgårde og Knebel er der gode dagligvarer indkøbsmuligheder. Husets beliggenhed ved nationalparken Mols Bjerge, hvor der er let adgang til at benytte et utal af vandrer- og cykelstier, og på den måde nyde områdets fantastisk smukke natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.