Kamelvej 3, 8400 Ebeltoft

Et ægte fristed med naturskøn beliggenhed

EJENDOMMEN

Lad øjet hvile i horisonten og skuldrene sænke sig. Dette er boligen til jer, der vil have et fristed, hvor fred, lyse omgivelser og en smuk udsigt over det åbne, grønne landskab skaber ro og overskud.

Sommerhuset er opført i 1983, og det præsenterer sig selv flot med gråblå træfacade og med et mørkt tag fra 2015. Huset råder i alt over 62 kvadratmeter, og det er omkranset af den dejligste, grønne have, der uden tvivl vil trylle et smil frem på jeres læber. Den store græsplæne indbyder til leg og hyggelige stunder for familiens yngste medlemmer, mens de voksne nyder tilværelsen på det voluminøse terrassemiljø. En hævet træterrasse smyger sig nemlig langs sommerhusets sydlige og vestlige facade, og herfra er der vue over resten af den grønne have. Hvem drømmer ikke om at sidde med et glas koldt rosévin i hånden og lade sig fortrylle af den brændende solnedgang, mens ungerne trygt er løbet på eventyr med deres nye legekammerater?
Indendøre er der plads til alle, og den hyggelige og varme stemning er gennemgående. Hoveddøren åbner op til den rummelige entré, hvor I kan komme af med sko og overtøj, og hvorfra der er adgang til resten af huset. Fra det fine, hvide køkken har køkkenchefen kig gennem resten af alrummet med både spiseafdeling og sofasektion. Loftet er prydet af rustikke loftsbjælker, og den charmerende brændeovn bidrager virkelig til hyggen. Boligen byder også på to gode værelser med skabsplads samt et fint badeværelse med separat brus. To mulighedsrige udhuse placerer sig i forbindelse med terrassemiljøet, og samtidig er der fra entréen adgang til en hyggelig hems, hvor loftet strækker sig op til kippen, og som I kan indrette lige, som I ønsker.

OMRÅDET
Ejendommen er beliggende i et hyggeligt og attraktivt naturområde, som gemmer af langstrakte vidder og fine sommerhuse. Øer maritime havnemiljø ligger 2,8 kilometer fra hoveddøren, når I vil nyde en frokost med kig over Ebeltoft Vig. I nærområdet ligger en mountainbike-bane, og når I vil smage på bylivet, ligger Ebeltofts spændende og historiske gader og stræder kun en lille cykeltur væk.

Billederne taler vist for sig selv!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.