Søndre Molsvej 38, Vistoft, 8420 Knebel

ENESTÅENDE CHARME, SPÆNDENDE ARKITEKTUR OG DEN SMUKKESTE UDSIGT TIL SØ OG NATUR

EJENDOM
Allerede fra første øjekast syner dette fritidshus sig utroligt charmerende, ja, nærmest eventyrligt med sin fine taghældning, de store vinduespartier, den autentiske træbeklædning og den dejlige veranda omkring bygningsværket. Og nå ja; kulissen med den smukke sø i baggrunden gør bestemt ikke den eventyrlige fornemmelse mindre. Synes I også, at dette sted ser dejligt ud, og kunne I forestille jer at investere i det og skabe fremtidens ferieminder omgivet af fantastisk natur?

Så kom med til Søndre Molsvej 38:

Beliggende idyllisk med god plads omkring sig på en 2.341 m2 stor grund inviteres I indenfor i et flot hus, hvor stemningen er i top, og hvor alt fremtræder lyst og arkitektonisk interessant. De nyafhøvlede gulve overalt skaber et lækkert helhedsindtryk og en fornemmelse af, at alt er godt vedligeholdt. Huset indeholder en rummelig entré med adgang til tre hyggelige værelser, som giver mange sovepladser til hele familien. Derudover er der også adgang til en skøn hems med to værelserne ovenpå, som sikrer ekstra sovepladser med en førsteklasses udsigt.

Huset præsenterer ligeledes et luksuriøst badeværelse, som egner sig perfekt til feriens gear med selvforkælelse og ro. Her er der nemlig både brusemiljø, men også et lækkert spabad og adgang til sauna – kvaliteter, som ligeledes er i høj kurs, hvis I ønsker at udleje. Sommerhuset er ikke indgivet til udlejning, men der foreligger et udlejningsoverslag, hvor det forventes, at den årlige lejeindtægt er kr. 78.828 ved udlejning i 22 uger om året. Udlejningsoverslaget er beregnet efter et 10 personers hus, som dette sommerhus giver mulighed for.

Bedst af alt er imidlertid det enestående fælles opholdsrum, hvor den indtagende arkitektur afslører en fantastisk loftshøjde helt til kip i den ene side grundet taghældningen. Rummet har et skønt lysindfald fra begge vinkler; med ovenlys og gode vinduespartier, der giver direkte udsigt til den smukke sø og det flotte naturlandskab lige ude på den anden side af huset. Der er mange skønne kroge, både køkkenet, hvor man kan stå og lave mad i fred og ro, og masser af plads i selve opholdsmiljøet, hvor den hyggelige brændeovn spreder hygge og stemning. Via en dejlig lys udestue er der udgang til den vestvendte terrasse, hvorfra udsigten for alvor viser sig frem!

BELIGGENHED
Ja, udsigten og omgivelserne er blandt højdepunkterne ved dette skønne fristed. Herfra har I både udsigt til Trehøje og videre imod Ebeltoft By. I kort afstand herfra ligger også Fuglsøcenteret, hvor der ofte afholdes koncerter, og fortsætter I her forbi kommer I videre ned til stranden med badebro, hvidt sand og havblåt vand; et kæmpe hit på en varm sommerdag. Generelt er der rig mulighed for at nyde forskellige aktiviteter i lokalområdet. Naturen kan nydes fra hesteryg, men mountainbike, løb og gode gåture i Mols Bjerge ligger også lige til højrebenet.

Skøn natur og fed og ro? Det får I her ved Søndre Molsvej 38.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.