Skovduevej 15, 8400 Ebeltoft

SOMMERHUSSTEMNING OG NATURSKØNNE OMGIVELSER - HER INDBYDES DER TIL LIVSNYDERI!

Velkommen til fritidshuset på Skovduevej, der, ligesom gadenavnet nærmest indikerer, ligger henslængt i naturskønne omgivelser, hvor man hurtigt glemmer alt om tidlige morgenmøder på kontoret og hverdagens små bekymringer.

Ja, her ånder alt ren idyl, og man bemærker allerede den rolige atmosfære ved første skridt ind på den let kuperede grund, der udfolder sig med frodige træer og danner rammerne for et dejligt udeliv i ugenerede og private rammer. De solrige sommerdage tilbringes bedst med grillhygge på den læfyldte terrasse, imens lyden af børnelatter breder sig i omgivelserne, som de mindste dyster i boldspil på den store plæne, hvor dagene tilbringes i sammenværd under åben himmel. Med et udeliv som dette, er der udsigt til livsnyderi!

Huset charmerer med den helt rigtige sommerhusstemning, hvor den store stue med brændeovn banker i hjertet af boligen og indbyder til sofahygge foran det knitrende brænde, imens gryderne simrer i det velindrettede køkken, som ligger i åben forbindelse hertil. Velplaceret side om side hermed har I badeværelset, hvor dagen afsluttes med et brusebad og lune fødderne fra rummets gulvvarme. Når aftenen falder på held kan I trække tilbage i soveværelserne, tre stk. i alt, som både giver plads til at børnefamilien, vennerne eller overnattende gæster kan nyde en fredfyldt nattesøvn i den stemningsfyldte bolig.

Hver dag her er som en ferie, og man kan ikke andet end at falde for husets charme og de fredfyldte omgivelser, som sætter jer 5 minutters kørsel fra indkøbsmuligheder og i gåafstand til naturskønne aner.

Her har I den perfekte pakke for et pragtfuldt getaway!

Velkommen til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.