Gyvelvej 53, 8400 Ebeltoft

Usædvanligt charmerende fritidshus på skøn grund. Velsignet fred og hygge medfølger

ÅBENT HUS MED TILMELDINGER SØNDAG DEN 30.07.2017 FRA KL 10:00 -11:000

Mangler du et fristed, hvor du kan falde i staver til stilheden og nå at læse en hel bog uden at blive forstyrret? Hvor brændeovnens flammer og stearinlysenes skær vinder over Facebook? Og hvor den lyse, nordiske indretning gør dig i godt humør, det sekund, du slår øjnene op om morgenen? Det er nemlig lige præcis de kvaliteter, dette atmosfærefyldte sommerhus kan tilbyde.

Huset fra 1967 er sat flot i stand med hvidmalet træværk overalt indvendigt og nyere afslebet plankegulv. Udvendigt mødes du af et nymalet træhus i klassisk dansk sommerhusstil med sort facade og hvide vinduesrammer. Huset er beliggende på en herlig stor naturgrund på 2.146 m², hvor det flimrende lys gennem de høje fyrretræer skaber en eventyragtig stemning. I husets læfyldte vinkel er der etableret en fredfyldt terrasse mod sydvest, så du kan slikke sol dagen lang. En del af terrassen er overdækket, så en stille sommerregn er ingen hindring for hummerhalerne på grillen!

De indvendige lyse og ekstremt hyggelige kvm består af en entré med åben forbindelse ind i et skønt miljø, hvor det rustikke lille landkøkken og stuen smelter sammen. Herfra er der havedør til terrassen og naturligvis også en Morsø-brændeovn. I husets anden afdeling finder du et dejligt soverum - også med brændeovn og udgang til terrassemiljøet. Fra soveværelset har du direkte adgang til et nyere badeværelse, der er lyst og enkelt med bruseplads og underskabe. Alt er i det hele taget i flot stand, huset har tilmed Genvex-anlæg og det smukke inventar medfølger.

Og - skulle du alligevel trænge til at komme lidt ud, er der gåafstand til både skoven og Stubbe Sø. Ebeltoft kan du nå på 10 min, ligesom der blandt andet er kort afstand til sandstrand, Ree Park og golfbaner.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.