Kystvejen 123, 8400 Ebeltoft

HØJTBELIGGENDE FRITIDSPARADIS MED FØRSTEKLASSES UDSIGT OVER EBELTOFT VIG

Med klare, meditative bølgeskvulp som lydkulisse og en perlerække af øvrige sanselige kvaliteter i baghånden udgør Kystvejen 123 den ultimative scene for fremtidige ferier, forlængede weekender og små spontane fritidsstunder.

Alt imens du tjekker ind i de højere luftlag, hvor udsigten er allerfinest, tjekker hverdagens tanker ud, og du kommer helt ned i gear. Med en horisontlinje, der konstant byder på kig til vandets glitrende overflade, er det svært ikke at lade roen indfinde sig.

Det højtbeliggende fritidshus er fra 2008 og rummer således alle moderne faciliteter. Samtidig er det også blevet opført med tanke på, at skabe en helt grundlæggende autentisk sommerhusstemning med udvendige træfacader, en knitrende brændeovn at samles om i opholdsrummet og en hyggelig hems, hvorfra udsynet over vandet virkelig kommer til sin ret.

Det første man oplever, efter at have parkeret bilen og bevæget sig op til grunden via trapperne, er den store træterrasse, der smyger sig om 3/4 af huset. Her kan solen nydes fra samtlige vinkler morgen til aften, mens man beundrer det flotte view over Ebeltoft Vig til Ebeltoft, Ahl, Samsø, Tunø og Helgenæs.

Den moderne ejendom med kun 10 år på bagen er stadig i fantastisk stand. Gulvets trælook er i laminat, der er opsat spunsvægge og der er lavet listelofter, som på fineste vis henviser til husets udvendige træbeklædning. Boligen er desuden virkelig nem at holde varm året rundt. Der skyldes selvfølgelig både brændeovnen, der spreder varme og hygge, men også den kvalitetsbevidste Daikin varmepumpe, der dækker varme- og kølebehov.

I disse lune, velholdte omgivelser kan ferierne udfolde sig. Fra dobbeltdørene bevæger man sig direkte ind i hjerterummet, der samler et åbent køkken i forbindelse med spiseplads og opholdsstue. Hvad end der står voksenhygge med rødvin og møre bøffer på menuen, eller om tiden skal bruges med leg og brætspil i skæret fra brændeovnen efter en stille morgen med pandekagebagning, er rummet ideelt. Her kan alle fælles feriemomenter nydes.

Foruden det åbne leverum er huset indrettet med to lyse værelser samt et lækkert velværebadeværelse med både bruseparti, badekar og vaskemaskine. Fra alrummet er der endvidere adgang til en stor hems med fast trappe, hvor man sagtens kan indrette et ekstra værelse eller stue.

Huset ligger tæt på stranden og befinder sig alt i alt i upåklagelige rammer, hvad angår charmerende byliv og smuk natur. Her kan man tage på sightseeing eller nyde en stor is i Ebeltoft, eller begive sig på storslåede vandre- eller cykelture i nationalparken Mols Bjerge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.