Oasevej 1, 8420 Knebel

FANTASTISK UDSIGT, SOMMERHUSCHARME OG REN IDYL

Midt i naturskønne omgivelser, hvor grønne marker strækker sig i gadebilledet og atmosfæren summer af ren idyl, finder I denne charmerende ejendom, som opfylder alle sommerhusdrømme.

Huset er opført i 1972, men lad jer ikke narre af byggeåret, for ejendommen er nemlig renoveret med nyt tag, VVS og El i 2013 samt nyt køkken i 2010. Her mødes sommerhuscharme og tidsløse elementer i perfekt harmoni. I hjertet af boligen udfolder et stort leverum sig, hvor stuen smelter sammen med køkkenalrummet, der står som en flot integreret del af opholdsmiljøet. Her indbydes der til hyggelige stunder, imens lyden af knitrende brænde fra brændeovnen sætter den helt rigtige stemning i rummet og de store vinduespartier inddrager havens fine natur i hjemmet. Når aftenen falder på, kan I finde jer til rette i de tre indretningsvenlige soveværelser - perfekt for børnefamilien, det pladskrævende par eller overnattende gæster. Planløsningen afsluttes med et stort badeværelse, opført i lyse og indbydende farver, hvor der er indrettet separat bruseniche og vaskefaciliteter.

Mod sydvest breder en solfyldt terrasse sig, med direkte udgang fra stuen, som forener inde- og udelivet. Her er der plads til hverdagens små tænkepauser og hyggelige grillaftener på de lune sommerdage. Alt sammen imens den fantastiske udsigt mod Ebeltoft og Hjelm danner det perfekte scenarie i baggrunden. Her nydes livet i fulde drag, og med en have som denne, føles hver dag som en ferie. Endvidere er der mulighed for lejeindtægt i fire uger for 16.000 kr pr år, hvis det ønskes.

Vi befinder os på Oasevej 1, som perfekt beskriver den fantastiske beliggenhed - for her får I, i sandhed jeres egen oase. Huset ligger henslængt blandt langstrakte marker og frodig natur, hvor man hurtigt glemmer alt om hverdagens bekymringer og tidlige morgenmøder på kontoret - de perfekte rammer for et skønt getaway. I går naturligvis heller ikke glip af hverdagens fornødenheder, for de daglige indkøb kan nemlig klares i den lokale SuperBrugsen og rundt omkring i kvarteret sælges der friske grøntsager andre provianter. Som kronen på værket bugter havet sig inden for kort gå- eller cykelafstand, og lokker med friske dukkerter og hyggelige slentreture langs vandkanten.

Med nøglerne til denne fritidsbolig er der ikke udsigt til andet end livsnyderi.

Velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.