Skudehavnen 46, 8400 Ebeltoft

SKUDEHAVNSHUS I AUTENTISK STIL MED SMUKT VUE OVER HAVNEN OG EBELTOFT VIG

EJENDOM
Langs havnepromenaden står en række ikoniske fritidshuse fra 1978, der giver kyststrækningen et kulørt pift. Husene står med postkasserøde facader i træ og hvide vinduespartier og døre som et komplet Dannebrogsflag.

Skudehavnen 46 er én af disse fine fritidshuse, som du nu kan blive den heldige ejer af. Huset ligger som et slags ‘enderækkehus’ med en lille sti som nabo, der fører direkte til havnen. Ejendommen byder på en dejlig, åben terrasse mod vest, hvor man har frit udsyn over lystbådene og vandet, der klukker mod bredden. Her får man det perfekte helle, hvor middagen kan rykkes ud i de bløde aftensolstråler og nydes med dem, du har kær til lyden af vandet og brisen over havnen.
Mod øst har man en helt privat terrassehave, som er indrammet af rødt stakit, hvor man har god plads til at indrette sig med havemøbler og små blomsterkrukker. Der er desuden et lille udhus, som giver mulighed for atelier eller blot opbevaring.

Selve boligen åbner direkte til det hyggelige køkkenalrum, der står i autentisk stil med changerende gulvklinker og bløde trænuancer. Køkkenet står fuldt funktionelt langs den ene væg og giver rig mulighed for at indrette et spisebord midt i rummet, mens brændeovnen giver rummet den helt rette hyggestemning. Dette er husets perfekte samlingssted, når man kommer træt hjem efter en dag ved vandet eller sightseeing i nærområdet, hvor man kan komme helt ned i tempo.
Stueetagen byder derudover på et godt vaskebryggers med vaskemaskine og mange indbyggede skabspartier fra gulv til loft. Herfra har man udgang til terrassehaven. Dertil kommer et mindre soveværelse og et originalt badeværelse med træskabe og separat bruseafsnit.
Førstesalen lukker op til et master bedroom med indbyggede garderobeskabe samt en skøn opholdsstue. Stuen står lys og indbydende med træspær og god rummelighed til lige dét, man ønsker. Her kan blive plads til loungesofa og brætspil, poolbord og barpladser eller måske blot tv-stue. Uanset hvad, du vælger, er udsigten betagende over hele Ebeltoft Vig og kysten på den anden side.
Huset har kun haft 1 ejer, som selv var med til at vælge hvilke materialer huset blev opført i tilbage i 1978. Huset er bygget til ejerne som en helårsbolig, da de fra starten af var klar over de skulle bo der i mange år. Huset er løbende blevet vedligeholdt med bl.a. udskiftning af vinduer. Huset har ligeledes fuldmuret ydervægge.

BELIGGENHED
Ebeltofts bymidte er uden for hoveddøren, så der er aldrig en kedelig stund i sigte. Ferien eller weekenden kan altså bruges på strandture ved vandet eller langs molen, hvor store som små kan fange småfisk. Tiden kan bruges på én af havnens mange spisesteder med en frokost eller middag med vandet i øjenkrogen, eller man kan slentre en tur gennem hovedgaden og lade sig friste af museerne, butikkerne og nyde de arkitektonisk interessante bygninger, der bl.a. vidner om fiskerlivet. Man er aldrig langt fra indkøbsmuligheder, når man selv skal hjem og kokkerere ej heller opløftende oplevelser, der bl.a. kan tage sit afsæt i Mols Bjerge, ikke langt derfra, eller Ree Park Safarie, hvor man kan spotte dyr fra næsten hele verden. Skulle man savne storbylivet, er Aarhus kun små 45 min. væk, hvor et hav af indtryk venter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.