Søholmsvej 21, 8400 Ebeltoft

FLOT OG CHARMERENDE FRITIDSHUS MED NATURSKØN BELIGGENHED OG KIG TIL SØ

EJENDOM
Velkommen til Søholmsvej 21 i hyggelige Lyngsbæk, hvor vi nu kan præsentere jer for dette fortryllende og helt unikke fritidshus. Det her er det perfekte fristed for jer, der hverken vil gå på kompromis med boligen eller beliggenheden.

Fritidshuset er beliggende højt i landskabet med et smukt vue over søen, som ligger direkte i forlængelse af den let kuperede baghave. Huset er fra 1979, og er i 2012 renoveret med nyt badeværelse, kanap og en ny terrasse som præsenterer sig selv flot med en sortmalet træfacade, hvide karme om vinduerne og med et fladt tag på toppen. Indvendigt er huset også helt uden sidestykke med sine velindrettede kvadratmeter i indflytningsklar stand - her får I 71 veldisponerede kvadratmeter. Bedst af alt er det store, solrige terrasseområde, som lægger sig i forlængelse af køkkenalrummet og stuen med en sublim udsigt over det naturskønne område. Hvem drømmer ikke om at nyde morgenkaffen i private omgivelser til lyden af fuglekvidder og med kig over søen og helt til solopgangen i horisonten?

Indendørs er den hyggelige og varme stemning gennemgående. Et smukt flisegulv i brændte nuancer breder sig gennem rummene, og det samme gælder de gyldne trævægge. Hoveddøren åbner op til en klassisk fordelingsentré, og i enden af den ligger boligens køkkenalrum, som på charmerende vis er sænket en smule. Køkkenet er opført i fine træelementer med alle hårde hvidevarer og spisestuen i forlængelse. Stuen er hyggelig og indretningsvenlig, og brændeovnen bidrager med varme og lys i de kolde og mørke vintermåneder. Tre gode værelser lægger sig på stribe, med skabsplads, og endeligt står badeværelset i et flot design med glasafskærmet bruseniche. I Fritidshuset er der sovepladser til ialt 8 personer.
Udover selve boligen råder ejendommen også over et brændeskur og to praktiske udhuse.

BELIGGENHED
I befinder jer i naturskønne omgivelser, hvor skoven og søen strækker sig som nærmeste naboer og skaber de perfekte rammer for en fredelig oase. Nyd en hyggelig familieudflugt i den frodige natur eller tilbring de varme sommerdage på Lyngsbæk Strand, som lokker med friske dukkerter og solbadning mindre end 3 kilometer fra hoveddøren. Med en beliggenhed som denne føles dagene som en ferie, og når I trænger til at mærke byens liv, ligger Ebeltofts hyggelige bymidte kun 9 kilometer herfra og byder på gode handlemuligheder, spisesteder og et stemningsfyldt gadebillede.

Hvad mere kan man drømme om?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.