Skudehavnen 7, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE OG VELHOLDT SOMMERHUS MED BLÆNDENDE UDSIGT OVER EBELTOFT HAVN

EJENDOM
Sommerhusene på Skudehavnen er mildt sagt utroligt eftertragtede, så hvis du er på udkig efter et sommerhus udover det sædvanlige, så er det nu du skal kigge ordentligt med. Dette sommerhus, som netop er sat til salg, har været i samme ejers varetægt i 35 år, og du får derfor en enestående mulighed for at kunne sætte dit navn på postkassen og fylde huset med nye oplevelser.

Fra vejenåbner man den røde havelåge op til den store terrasse mod øst, hvor man står ansigt til ansigt med det farverige endehus. Siden dets opførsel i 1978 er yderbeklædningen udskiftet og malet op til flere gange, og hele herligheden fremstår flot og indbydende.

Træder man ind i boligen mødes man af det hyggelige køkken med træmoduler og vaskemaskine, der er praktisk indrettet så man får noget ud af enhver tomme. Her er direkte indgang til den rummelige stue, der med sine store vinduespartier fremstår ekstremt luftig. Et sæt dobbelte terrassedøre leder ud til boligens anden terrasse, denne vendt mod vest, der med ugeneret udsigt mod lystbådehavnen. Forestil dig et aftensmåltid i disse rammer, mens solens sidste stråler varmer dit ansigt, og bådene lydløst glider over det stille vand. Lyder det ikke bare fuldkommen fantastisk?

I stuen fører en trappe op til førstesalen, hvor endnu en stue åbner sig op. De synlige loftsbjælker og loft til kip giver rummet et skønt og åbent udtryk, og den franske altan fra 2013 mod vandet bidrager i den grad til den udsøgte og idylliske stemning. Heroppe findes også sommerhusets egentlige værelse, der har en rigtig god størrelse, og er indrettet med rummelige skabe hvor sommertøj og linned kan lægges hen. Der findes desuden en hems over værelset.

BELIGGENHED
Er du på udkig efter et sommerhus hvor du virkelig kan slappe af lige ved vandet, så skal du ikke lede længere, for det er netop det du får her. Trods placeringen tæt på Ebeltoft midtby hersker der en meget rolig stemning over området, så du altid selv kan styre om du er i humør til afstresning eller fest og farver. Området er kendt vidt og bredt for sin sommerlige stemning, der blandt andet byder på et væld af spændende restauranter og naturområder i verdensklasse, der blandt andet tæller Naturskov Tolløkke, Ebeltoft Strand, og de mange smukke destinationer omkring Mols Bjerge.

Dette sommerhus har utroligt meget at byde på, og vi glæder os utroligt meget til at byde dig ordentligt velkommen til en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.