Metholmvej 30, 8420 Knebel

KLASSISK OG ATTRAKTIVT FRITIDSHUS NÆR STRAND OG BY

EJENDOM
Metholmvej 30 danner rammerne om dette attraktive, moderne og handicapvenlige fritidshus. Her er der tale om et klassisk træhus, som fremstår med sort facade, fine vinduer og et mørkt tag på toppen. Her finder man to små overdækkede terrasser i hver side, hvorfra huset tilgås fra begge. Man træder herfra ind i en rummelig og lys stue med et tilhørende åbent og funktionelt køkken. Rummet bliver således det helt naturlige samlingspunkt, som inviterer til både hyggelig fællesspisning og skaber samtidig plads til fælles samvær, nærvær og hygge i sofaen. Fra rummet er der direkte adgang til husets resterende rum. Her finder man hele tre værelser og dermed gode muligheder for at etablere ekstra rum til de overnattende gæster. Endeligt råder huset også over to topmoderne badeværelser, hvoraf det ene er handicapvenligt. Begge fremstår rummelige med lyse klinker og spotlys.

Fritidshusets grund er noget udover det sædvanlige. Dette indebærer et skønt græsareal, som omkranser huset og et yderst attraktivt og stort fliseterrassemiljø, som snor sig langs husets facade. Her kan både lune grillaftener finde sted i private rammer, mens morgenkaffen kan nydes i fulde drag med udsigt mod de kilometerlange åbne marker, som venter foran huset. På grunden findes desuden også en tilhørende carport samt et udhus.

BELIGGENHED
Fritidshuset placerer sig på en blind vej mod markerne i naturskønne omgivelser nær den hyggelige landsby, Tved. Her er der gode muligheder for hyggelige aftenture i lokalområdet, mens en fantastisk strand venter inden for få hundrede meter fra huset, som byder på gode muligheder for både badning, surfing samt fiskeri. Huset er beliggende blot 5 minutters cykeltur fra centrum af Tved, som er et lille og velbevaret landbymiljø med flere gårdanlæg, som kendertegner bybilledet og som har bibeholdt sit helt eget liv og serviceniveau. Her finder man både en Dagli'brugs, den kendte slagter Kruse, sparekasse og forsamlingshus m.m. Samtidig er fritidshuset beliggende blot en lille times kørsel fra centrum af Aarhus, som byder på et hav af butikker, indkøb og kulturelle oplevelser.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Metholmvej 30.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.