Capellavej 72, 8420 Knebel

HYGGELIGT OG RUMMELIGT FRITIDSHUS MED NATURSKØN BELIGGENHED

EJENDOMMEN:
Velkommen til Capellavej, og særligt velkommen til hyggelige Ørby, hvor naturskønne områder og havets bølgende brusen skaber den helt rigtige kulisse for dette fritidshus.

Her får man mange gode kvadratmeter at gøre godt med, så der er rigelig med plads til at indlogere familien. Og det er ikke den eneste fordel ved denne ejendom. Takket være den høje placering i landskabet, kan huset prale af en eventyrlig udsigt over området, hvor Helgenæs Fyr står som kronen på værket.

Huset er flot velholdt, og i 2016 blev huset både isoleret og malet overalt udvendigt. En fortryllende have omkranser boligen, og her er der muligheder for både store og små. Om sommeren har I en ægte haveoase prydet af frodig og farverig beplantning. Bedst af alt er det store terrasseområde, som smyger sig rundt om huset. Her kan man nyde solen fra morgen til aften, ligesom man kan søge ly under den overdækkede del en regnvejrsdag.

Boligens hjerte indendørs er det store køkkenalrum, som har panoramavinduer ud mod naturen samt brændeovn. Her finder man både køkkenet, spisestuen og dagligstuen, ligesom man kan åbne direkte op til terrassen. Dertil får I tre gode værelser og et badeværelse. Ejendommen råder desuden over en stor garage med tilhørende terrasse samt et værksted med udhus i forlængelse - alt dette kan indrettes lige, som I ønsker.

BELIGGENHED:
Nabolaget summer af ren idyl og indbyder til livsnyderi, hvor man hurtigt glemmer alt om tidlige morgenmøder på kontoret og travle hverdage. Gadebilledet prydes af langstrakte naturområder, hvor udsigten over Helgenæs fyr og vandet kan nydes fra ejendommen. Bare 3 minutters cykeltur herfra kan I boltre jer i bølgerne eller slentre langs vandkanten. Samtidig er der rig mulighed for lange vandreture i den omkringliggende natur samt lystfiskeri og bådsejllads ved Sletterhage Fyr. Her er der helt igennem skønt, og med en beliggenhed som denne, føles hver dag som en ferie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.