Kalvehaven 17, 8400 Ebeltoft

Hyggeligt sommerhus i naturrige omgivelser med havudsigt

EJENDOM
Velkommen til dette skønne sommerhus som ligger i smukke, naturrige omgivelser i Ebeltoft med havudsigt.

Så snart I åbner døren, mødes I af en hyggelig sommerhusstemning, som inviterer til afslapning og hyggelige stunder. Sommerhuset byder på en stor stue, der forenes med boligens køkken. Her har I et stort, hyggeligt rum med brændeovn, hvor der er plads til både sofaområde og spiseplads. Køkkenet byder på en funktionel indretning med gode opbevaringsmuligheder og plads til et par hjælpende hænder, når gryder og pander skal i bruge. Med et åbent køkken skabes der god mulighed for, at familiens nærvær kan prioriteres på tværs af forskellige gøremål og aktiviteter. I stuen og køkkenet har I loft til kip, hvor et stort vinduesparti for enden af stuen, sikrer rummet masser dagslys, hvilket skaber en god rummelighed. Der er ingen tvivl om, at stuen og køkkenet sammen skaber sommerhusets hjerterum, hvor familien kan samles og sætte samværet i højsædet. Sommerhuset byder på to gode værelser med plads til opbevaring og et rummeligt badeværelse, hvor I finder plads til alt det nødvendige.

Fra stuen kan I gå direkte ud på sommerhusets sydvestvendte terrasse, hvor I har en smuk udsigt til havet. Sommerhusets terrasse omfavnes af havens buske og træer, hvilket skaber en hyggelig oase i ugenerte og rolige omgivelser med plads til hele familien – Sommerens perfekte hyggekrog!

BELIGGENHED
Sommerhuset byder en beliggenhed i smukke, naturrige omgivelser så langt øjet rækker. Omkringliggende sommerhuset har I en skøn have, hvor der er plads til leg og hygge for både store og små. Sommerhusets grund er stor og grænser op til skovbyggelinjer, hvilket sikrer jer smukke og ugenerte omgivelser. Med havudsigt fra boligens terrasse har I havet og stranden indenfor kort afstand, og indkøbsmuligheder ligger blot 2,5 kilometer væk. Hvis dagen skal bruges ud af huset, har I Aarhus’ butikker, caféer og restauranter kun 43 minutters kørsel væk, mens Djurs Sommerland ligger 40 minutters kørsel væk, hvor I finder oplevelser for hele familien.

Velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.