Øreringene 28, 8400 Ebeltoft

DEJLIGT OG RUMMELIGT FRITIDSHUS I NATURSKØNNE OMGIVELSER

EJENDOM
Øreringene 28 i Ebeltoft danner rammerne for dette yderst attraktive og velholdt fritidshus. Her er der tale om definitionen på et klassisk træfritidshus, som viser sig med en lys facade og et rødligt tag på toppen. Huset omkranses af en smuk og veltrimmet grøn have, som prydes af buske og træer, mens et skønt og delvist overdækket terrassemiljø snor sig langs husets facade. Her er der således masser af plads til de lune grillaftener eller at nyde morgenkaffen i private rammer.

Husets indre skuffer bestemt heller ikke og kan tilgås fra forskellige steder. Her finder vi en yderst veldisponeret planløsning, som byder på hele fire attraktive værelser med fine lysindfald fra de store vinduespartier og således gode muligheder for at etablere et rum til de overnattende gæster. Huset rummer ligeledes to store stuer beliggende i forlængelse af hinanden. Hertil kommer også et godt og funktionelt køkken, som her står i åben forbindelse, hvor der er fin rum til at udfolde kogekunsten. Her skabes således også oplagte samlingspunkter for husets beboere, som efter et hyggeligt måltid kan samles omkring brændeovnen i stuen.

Dertil rummer huset også et godt badeværelse, samt et stort bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler og vask. Endeligt finder man også et tilhørende godt og rummeligt udhus beliggende ved siden af det ene af husets værelser.

BELIGGENHED
Fritidshuset placerer sig ved Øerne syd for Ebeltoft blot 4 minutters gang fra vandet og er et skønt og attraktivt område, hvor lavt vand, sandbanker og et rigt fugleliv er kendetegnende. Her kan I til hver en tid nyde en hyggelig gåtur i naturskønne omgivelser eller en frisk dukkert i havet. Ca. 10 minutters kørsel fra området, finder I centrum af Ebeltoft, som er en af Danmarks mest populære feriebyer. Byen prydes af smalle og brostensbelagte gader og rummer mange gode spisesteder, kulturelle seværdigheder og dejlig grøn natur. Skal I en tur ind mod de lidt større byer, er Århus beliggende blot en lille times kørsel fra området.

Er I på udkig efter et skønt fritidshus med en masse gode indretningsmuligheder og omkranset af naturfredelig idyl, så er Øreringene 28 et oplagt valg. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.