Blackholmsvej 6, 8400 Ebeltoft

LYST, VENLIGT & VOLUMINØST FRITIDSHUS MED NATURSKØN BELIGGENHED

EJENDOM
Velkommen indenfor til en fremvisning af dette lyse, venlige og velholdte fritidshus, der placerer sig helt ideelt I Handrup, og er omkranset af eventyrlig natur. Her er der god plads til den store familie - eller måske til to familier med et godt sammenhold. Boligen er desuden godt isoleret, og egner sig derfor godt til helårsbeboelse for pensionister.

Ejendommen er fra 1993, og den er flot beklædt med træ. Den store, perlegrusbelagte indkørsel foran huset giver gode parkeringsmuligheder, og på den anden side ligger en dejlig, veltrimmet havegrund, der i ny og næ besøges af områdets dådyr og egern. Haven sikrer jer et fantastisk, privat sted at nyde tilværelsen under åben himmel, og den er indrettet med både skyggefulde og solrige hyggekroge. Som kronen på værket har man det hyggelige terrasseområde, hvorfra man har kig over resten af haven.

Boligen er indrettet med en hyggelig og moderne stil, der er både indbydende og lys. Husets hjerte er uden tvivl det store opholdsrum, hvor der er plads til alle familiemedlemmer. Køkkenet er ideelt placeret i den ene ende, og herfra er der frit vue over resten af rummet, som kan indrettes med både spise- og sofaafdeling. Ved siden af ligger det luksuriøse badeværelse med brusebad, spabad og sauna, som er guld værd i det kolde, mørke vinterhalvår. I boligens anden ende ligger fire gode og regulære værelser, samt endnu et badeværelse med brus.

OMRÅDET
Handrup er et attraktivt og naturskønt område, der går i ét med Mols Bjerge og kyststrækningen, hvor bl.a. Handrup Bakker byder op til strandture i den lune bugt. Her hersker en helt særlig ro, og det er svært ikke at lade sig fortrylle af naturen, som ikke kun kan ses, men som man også kan høre med fuglenes lystige kvidren, græshoppernes sang, fårene der bræger og vindens rolige susen i træernes kroner.

Der er oplevelser for ethvert humør, hvad enten man vil klare tankerne med en vandretur i skovene, opleve kildren i maven i Djurs Sommerland, eller måske smage på bylivet i Ebeltoft, kun 9 km fra huset, hvor restauranter glædeligt byder på lækkerier. I nærheden af ejendommen finder I også flere gode spisesteder med bl.a. Molskroen, og de hede sommerdage kan forfriskes med en tur i bølgen blå.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.