Sneppestien 14, 8400 Ebeltoft

ET KLASSISK FRITIDSHUS FULD AF CHARME OG LIGE VED AHL STRAND

EJENDOM:
Roen sænker sig over hele familien, når I drejer ind ved Sneppestien 14, for her lever sommerhusdrømmen i bedste velgående. På et grønt baggrundstæppe af havens træer og buske toner fritidshuset frem, og helt i tråd med forestillingen om det klassiske, danske sommerhus står det med en sortmalet træfacade og hvide vinduesrammer, som tilsammen sørger for det perfekte førstehåndsindtryk. Samtidig kan I tydeligt se, at der er investeret arbejdstimer og kærlighed i vedligeholdelsen, og det kan blandt andet nævnes, at det røde tag er fra 2016, mens huset blev malet i 2019. Derudover blev der i 2002 tilbygget et stort soveværelse, som har egen udgang til den overdækkede terrasse, så på tidlige sommermorgener kan I slå døren op til fuglesang i haven.

Sommerhusstemningen følger jer også indendøre, hvor vægge og lofter prydes af træ, hvilket skaber en varm og hyggelig atmosfære, og I får straks lyst til at slå jer ned med en god bog foran den skønne pejseindsats. De 68 kvadratmeter er udnyttet til fulde, så I får hele fire værelser, der giver jer rigeligt med plads til såvel børn som børnebørn. Derudover finder I et nydeligt badeværelse og et fint køkken, der er opgraderet med en opvaskemaskine, så når middagen er parat, klarer opvaskemaskinen resten af arbejdet, så I kan i stedet hygge jer med brætspil i stuen. Her får I et dejligt samlingssted, hvor de brede vinduer skaber en fuldstændig flydende overgang til de udendørs omgivelser, og i de varme måneder vil solens stråler lokke jer ud på den sydvendte træterrasse, som bliver jeres faste base i det gode vejr. Her i den ugenerede have vil I nyde både morgenkaffen, frokosten og aftenens lækre sommermenu fra grillen, og samtlige måltider indtages med udsigt til de flotte, høje træer, der står i fuldt flor, og I kan samtidig følge med i børnenes leg på græsset. Der er lagt op til havespil af enhver slags, for haven er helt plan, så der er ingen forhindringer, når eksempelvis kongespillet findes frem. Kort fortalt, Sneppestien 14 sætter den helt perfekte kulisse for jeres fremtidige ferieminder!

BELIGGENHED:
Jeres nye feriedestination hedder Ahl Strand, som ligger syd for Ebeltoft, og her placerer jeres fritidshus sig midt i et attraktivt sommerhusområde lige ud til vandet. Fra Sneppestien er der kun få hundrede meter til den dejligste badestrand, som folder sig ud med helt perfekt, flot og hvidt sand, så I kan godt se frem til sommerdagene langs kysten. Efter lidt solbadning kan I også opleve de smukke omgivelser til vands, for der er mulighed for at kitesurfe ved stranden, og når I til slut har opbygget en god appetit, kan I følge Spejderstien hele vejen langs kysten og ind til Ebeltoft. I kan enten gå eller cykle ind til det stemningsfulde byliv, som frister med utallige spisesteder og små specialbutikker. Kan I bede om mere?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.