Blackholmsvej 14, 8400 Ebeltoft

Hyggeligt fritidshus højt beliggende i nationalparken Mols Bjerge

EJENDOM
Godt tilbagetrukket for enden af Blackholmsvej, en idyllisk vej der ender blindt, byder dette charmerende fritidshus sig til lige ved skovens lysning. Huset emmer af ægte, autentisk feriestemning, og man kan levende forestille sig at tilbringe en forlænget weekend i disse skønne rammer iført let sommertøj ude på terrassens havebænk i den tidlige morgensol, mens duften af friskbagte pandekager breder sig inde fra køkkenet.

Huset med den sortmalede træfacade er yderst velholdt og fremtræder med nyere tag og vinduer, som blev skiftet i 2015. En flot kontrast til alt det sorte er husets vinduer, døre og søjler, malet hvidt og dermed skabes den helt rette "sommerhusstil" i klassiske nuancer.

Det overdækkede indgangsparti skaber en god overgang mellem ude- og indelivet. Fordelt over 72 kvadratmeter bydes man velkommen til et super flot og lyst køkken-alrum med malede trægulve, hvor populære sommerhusretter kan tilberedes; friskpresset juice, velsmagende pandekager, hjemmebag, sprøde sommersalater og små, nye kartofler. Rummets størrelse skaber god plads til at invitere mange gæster forbi til hyggelige stunder, mens børnene kan lege i det dertil indrettede børnehjørne.

Fra køkken-alrummet bevæger man sig ind i den hyggelige tv-stue, der kan samle hele familien på regnfulde aftner med gode film i flimmerkassen. Boligen er tillige beriget med fibernet fra Waoo samt lynhurtigt trådløst internet, så man stadig kan oploade billeder til Insta i sin ferie, og følge med i favoritserierne på Netflix.

Videre indeholder huset et hyggeligt soveværelse med dobbeltseng samt et værelse med to enkeltsenge. Der er et walk-in-closet med god plads til tøj, hynder m.m. Til slut består planløsningen af et badeværelse med brus. Også udvendigt er der klargjort til en udendørsbruser med både koldt og varmt vand, så man kan tage sig en skyller midt i hedebølgen.

BELIGGENHED
Huset ligger helt perfekt på en frodig og solrig grund lige på grænsen til skovbrynet. Haven er fyldt med frugttræer og små højbede med rabarber og persille, så man kan forsyne sig selv gennem sommeren. I den skønne have kan man nyde tilværelsen fuldt ud; hvad end der er med kaffen i morgensolen eller i en af de mange hyggelige lækroge i selskab med en god podcast og en kølig drink.

Hele herligheden ligger på en lukket vej med skoven lige "i ryggen". Faktisk bor man praktisk talt i den smukke nationalspark Mols Bjerge, hvilket giver jer et væld af muligheder i ferierne for at nyde et udsnit af Danmarks smukkeste natur. Vandreruter, ridning og et rigt udvalg af friluftsaktiviteter står på menuen i det varierede landskab.

Her er så smukt, at man næsten ikke kan vente med at komme tilbage og holde ferie igen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.