Laksevej 40, 8400 Ebeltoft

DEJLIGT SOMMERHUS I YDERST ATTRAKTIVT SOMMERHUSOMRÅDE

EJENDOM
Et sommerhus tæt på en smuk strand i dejlig natur er noget, som de fleste nok drømmer om. Men nu har du muligheden for at forvandle den drøm til virkelighed! På Laksevej 40 i Egsmark gemmer der sig nemlig et hyggeligt og også moderne sommerhus, som nu kan blive dit. Her skaber den 91 kvadratmeter store bolig med sit store køkkenalrum, sine tre værelser og sit lækre badeværelse de helt perfekte rammer for sommerhusdrømmen. Sommerhuset er perfekt, hvis du går med udlejningstanker, og det er lige til, at leje det ud gennem et udlejningsbureau og høste gode lejeindtægter. Velkommen til!

Allerede fra første øjekast mærker du den ægte sommerhusstemning, som dominerer i det skønne fritidshus. Den rødmalede træfacade og de grønne, hyggelige omgivelser giver lyst til at slå sig ned og blive et par uger. Indendørs er sommerhusstemningen flot og smagfuldt blevet ført videre, dog uden at det på nogen måde bliver for meget.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og dette gør, at du, mens du kokkererer et lækkert måltid til dine nærmeste, stadig kan deltage aktivt i samtalen og hyggen. Når måltidet er klart, kan I samles om et stort spisebord, og mens snakken går på stort og småt, vil I uden tvivl mærke roen falde. Hér kan du lade op til hverdagen.

Med tre gode værelser er det muligt at invitere, hvem du lyster med på forlænget weekend, hvad end det så er familien eller dine venner. Det store og ikke mindst imponerende badeværelse indrettet med både bruseniche og stort badekar er med til at sætte prikken over i’et i det dejlige sommerhus - og så er der endda gulvvarme.

BELIGGENHED
Selve grunden udmærker sig ved at være udlagt som en del af nationalparken Mols Bjerge. Den landskendte natur er særdeles storslået, og her kommer du til at have ægte, dansk idyl spredt ud direkte foran hoveddøren - perfekt, når familien skal på udflugt i naturen!

Egsmark Strand er ét af de steder i Danmark, hvor du stadig kan nyde synet af de tidligere tiders fiskersamfunds hytter. Egsmark Strand emmer stadig af liv, men i stedet for fiskere strømmer det nu med sommerhusgæster, fastboende, løbere, badere og vandrere, der nyde naturen. Ude på havets blå bølger kan du lade sig fascinere af kajaksejlere, lystfiskere og windsurfere, mens du selv nyde solen og den danske sommer.

Blot 5 kilometer fra sommerhuset ligger den attraktive by Ebeltoft, hvor du kan søge ind, når du får brug for en forandring fra strand, sol og vand. Året rundt indbyder den gamle købstadsby til, at du begiver sig rundt på de brostensbelagte gader og nyder synet af de skæve bindingsværkshuse. Byen gemmer både på spændende butikker med kunsthåndværk, forskellige tøjbutikker, en hyggelig havn og flere spisesteder, som du frit kan udforske.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.