Adelgade 5B 15., 8400 Ebeltoft

FERIELEJLIGHED MED PANORAMAUDSIGT, POOL OG SKØN BELIGGENHED!

EJENDOM
Nu er der mulighed for at læne sig tilbage, nyde livet og lade batterierne op - langt væk den travle hverdag og tidlige morgenmøder på kontoret. Denne ferielejlighed står klar til at udgøre jeres private get-away, og I kan allerede nu se frem til den indendørs swimmingpool, der vil sikre jer en dejlig tilværelse med ferie-fornemmelser.

Den indbydende ferielejlighed imponerer straks med med en smuk panoramaudsigt over Fregatten Jylland og de maritime omgivelser, der breder sig som det perfekte baggrundsbillede for jeres afslappende oase. I det store leverum står køkkenet og stuen i kombination og udgør et dejligt samlingspunkt, som indyder til mange hyggelige stunder, imens duften af et hjemmelavet måltid breder sig fra køkkenet. Når vejret tillader det, kan I slentre ud på den store vestvendte terrasse og nyde middagen midt i eftermiddag- og aftensolens skær. Efter en dejlig dag er der rig plads at finde sig til rette på i ferielejlighedens to soveværelser, der sikrer jer en rolig nattesøvn. Afslutningsvis findes et stort badeværelse med separat bruseniche og et garderoberum.

Boligen er en del af et ejendomskompleks, der er oprettet som et aktieselskab, hvorfor der ikke kan opnås finansiering. Med nøglerne hertil venter der jer et utal af fornøjelser, hvad end I vil anvende de tilknyttede fællesfaciliteter såsom aktivitetsrum med dart og bordtennis, eller snuppe en frisk dukkert i den indendørs swimmingpool. Her kan I nyde livet og slappe af, præcis som det passer jer. Derudover er der fri adgang til vaskemaskiner og tumblere.

Yderligere er der mulighed for en god lejeindtægt, hvis man ønsker, at leje denne ud.

BELIGGENHED
Adelgade placerer sig i fredelige omgivelser, lige ved havnens maritime miljø, der bidrager til en rolig atmosfære og sætter den helt rigtige stemning for jeres skønne oase. Gadebilledet breder sig med hyggelige cafeer og spisesteder, der står klar til at forkæle smagsløgene, imens ishuset lokker med store vafler, der kan nydes på en slentretur langs havnen. Her er der mulighed for at nyde livet til vands med kanosejllads, men tiden kan også tilbringes til lands - eventuelt med shopping i byens butikker. Beliggenheden rummer alt, hvad I har behov for, når I trænger til et afbræk fra hverdagens trummerrum. Her er der helt igennem skønt.

Velkommen til jeres nye fristed.

OBS:
Vi gør særligt opmærksom på at det ikke er muligt at optage kreditforeningslån i lejligheden, da her er tale om en aktielejlighed. Den oplyste brutto/netto ydelse skal der derfor ses borte fra. Mere information kan ses på http://vigenferielejligheder.dk/
Udgiften til tinglysningsafgiften skal der ligeledes ses bort fra, da ejerskiftet kun registres ved aktieselskabet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.