Højvangen 3, 8400 Ebeltoft

FRITIDSHUS MED STOR HAVE I NATURSKØNNE EBELTOFT

EJENDOM
Er I familien, der ønsker et tilflugtssted fra byens larm og kaos? Et sted, hvor I kan ånde ud i naturrige og grønne omgivelser, når ferien kalder? Så er Højvangen 3 nær Ebeltoft måske lige sagen. Her får I nemlig et dejligt fritidshus på 42 kvadratmeter, der blandt andet fordeler sig på en stue og to værelser, og et samlet grundareal på 1352 kvadratmeter.

Oasen kalder derfor på masser af udendørs hygge i selskab med familien – huset er nemlig omringet af træer og buske, hvilket både sikrer privatlivets fred og sætter rammerne for børnenes frie leg i naturen. Som indkapslet i en idyllisk sommerhus-boble kan I rykke aftensmaden ud på terrassen, der er delvist overdækket, nyde en skål jordbær med fløde på en liggestol i græsset eller gå på jagt efter vilde bær.

Når sensommerens regnfulde nætter banker på, er det naturligt at søge tilflugt i husets lyse og lækre stue. I stuen går den hvide farve og de velholdte træmaterialer igen i både gulv, loft og vægge, hvilket skaber en moderne og behagelig atmosfære, hvor I får plads til at indrette jer med spiseområde og bløde møbler. Mens terrassen er hjemmets oplagte samlingspunkt, når solen skinner, er stuen det, når ruderne er duggede til af vanddråber og vinden raser – så er det om at finde brætspillene frem og tænde op i brændeovnen.

Køkkenet byder ligeledes på flotte, lyse materialer, og det hvide badeværelse er udstyret med separat bruseniche. Endelig åbner fritidshuset op for to værelser med skabe, der kan indrettes med enkeltmandssenge, dobbeltsenge eller køjesenge alt efter jeres behov.

BELIGGENHED
Højvangen 3 tilbyder en sommerbase i et fredeligt og roligt område tæt på Ebeltoft By. Hvis grundens egne grønne fristelser ikke er nok, så er én af de nærmeste naboer en stor legeplads, som de mindre børn kan nyde godt af. Placeret lige på Danmarks næsetip Djursland er der bestemt heller ikke sparet på de naturrige omgivelser, når I sætter benene uden for grunden. Halvøen er omringet af skønne Kattegat, så der er rig mulighed for at tage på udflugter til vandet, hvad end I drager mod øst eller vest.

Som en ekstra bonus er det muligt at gå til og fra Ebeltoft, der især om sommeren emmer af liv og feriestemning. Tjek for eksempel det skønne havnemiljø ud eller foretag de daglige indkøb i en af de mange hyggelige butikker, hvor lokale såvel som turister strømmer til. Det tager ligeledes mindre end én time at køre til og fra Århus, så hvis den jyske hovedstad eller omegn er jeres daglige tilholdssted i hverdagen, så bliver det ikke meget nemmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.