Aresvej 14, 8400 Ebeltoft

KLASSISK FRITIDSHUS I TO PLAN - BLOT 5 MINUTTERS GANG FRA VANDET

EJENDOM
Velkommen indenfor på Aresvej 14 - ved den populære Boeslum Strand. Her har vi nu fornøjelsen af, at udbyde dette charmerende og velholdte fritidshus. Fritidshusets i alt 84 m2 fordeler sig over både stueplan og 1. sal og byder på en velindrettet og åben planløsning, som bidrager til gode samlingspunkter for hele familien.

Fra hoveddøren tilgås husets køkken/alrum, som er beklædt med rødlige klinker på gulvet og synlige, hvide loftsbjælker og rummer desuden en brændeovn, som tilfører alrummet masser af varme og stemning på de koldere dage. Husets køkken åbner ud mod alrummet og fremstår i velholdte, lyse elementer.

I rummets midte kan I nemt indrette jer med spisebord, som kan danne ramme om hyggelige middage med venner og familie. Derudover råder husets stueplan over et stort badeværelse med separat bruseniche samt to regulære værelser.

Lister vi op på 1. salen, møder vi her en stor, lys stue med direkte adgang til endnu et værelse. I modsatte ende er der udgang til en stor, flot altan, som strækker sig langs facaden, hvor I kan slå jer ned og nyde en kop varm morgenkaffe med udsigt over den naturskønne grund.

Der er her tale om et klassisk fritidshus fra 1974, som fremstår med sort træfacade og hvide vinduespartier. Huset placerer sig på en naturskøn og ugeneret koteletgrund, som prydes af en stor, frodig have med æbletræer, hvor børnene trygt kan lege.

På begge sider af huset findes gode terrassemiljøer, hvor I kan slå jer ned og nyde en hyggelig spilaften i de lune sommerperioder eller blot sætte jer i læ og nyde den naturfredelige stemning, som omgiver huset. På grunden findes desuden både drivhus, carport og udhus.

BELIGGENHED
Med adresse på Aresvej 14, går I aldrig på kompromis med feriestemningen. Her er I omgivet af naturfredeligt ro og idyl, og kan I nemt bevæge jer ud på den lille sti nær huset, som vil tage jer ned til vandet på blot 4-5 minutter. Ca. 2 km derfra finder I den lille landsby, Boeslum. Tager I bilen, er I kun 10 minutter fra centrum af Ebeltoft, som er kendt for sine hyggelige, brostensbelagte gader og bindingsværkshuse. Her finder I kulturelle tilbud, smuk natur, små specialforretninger, gode spisesteder samt masser af indkøbsmuligheder.

Lyder dette som noget for jer, så glæder vi os til at byde jer indenfor på Aresvej 14.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.