Kalvehaven 17, Handrup, 8400 Ebeltoft

ÆGTE SOMMERHUSIDYL OG FANTASTISK UDSIGT OVER EBELTOFT VIG

EJENDOM
Idéen om hav, ferie og afslapning hænger uløseligt sammen - for de fleste går tanken om feriedage hånd i hånd med forestillingen om dage på stranden, og børnene der sopper i vandkanten. Men forestil jer, hvis I kan nyde den blå horisont allerede hjemme på terrassen, så I kan indtage både morgenkaffen og sommermiddagen med udsyn over havet. Dette kan lige nu blive til virkelighed, for her på Kalvehaven 17, har I fundet perfekte rammer for jeres fremtidige ferieminder.

I befinder jer nær Handrup Strand, og fra kysten folder landskabet sig ud med et kuperet terræn, så her inviteres på enestående vue over Ebeltoft Vig. I kan derfor følge udsigten fra det øjeblik, I ankommer til fritidshuset. Her er tale om et hus fra 1971, men som takket være løbende opdateringer, fremstår flot fra yderst til inderst - istandsættelserne tæller blandt andet renovering af husets tag, samt nyt tag på det tilhørende udhus. Derudover er skorstenen renoveret og jeres hyggelige brændeovn er fra 2018. Indendøre kan I glæde jer over et nyt køkken, nye elementer på badeværelset samt nye hvidevarer og radiatorer. I møder derfor et hus, hvor den ægte sommerhusstemning komplementeres af moderne komfort.

I vil forelske jer i huset allerede udefra, hvor det står med klassisk sortmalet træbeklædning. Og det naturlige materiale går igen indendøre, hvor de træbeklædte vægge og lofter tilfører en helt særlig charme - de er samtidig hvidmalede, så der overalt er en lys og venlig atmosfære. De 60 kvadratmeter giver jer et fint badeværelse, to dejlige værelser og et fantastisk opholdsmiljø med åben forbindelse mellem køkken og stue.

Køkkenet byder på rene linjer og stilsikre løsninger, og hele opholdsrummet prydes af loft til kip og et flot lysindfald. Scenen er sat for regnfulde eftermiddage med varm kakao, ild i brændeovnen og alle familiemedlemmerne, der udfordrer hinanden i brætspil. Men I vil straks bemærke det, når solen bryder frem, og lyset strømmer gennem vinduerne - slå terrassedøren op og ryk udenfor på den sydvendte træterrasse, som inviterer på sol, sol og atter sol.

Huset er desuden beliggende på en dejlig, stor og ugeneret grund, der giver mange muligheder.

BELIGGENHED
Jeres nye feriebase er altså helt i top, men beliggenheden ligeså! I kan pakke strandtasken og bevæge jer ned til Handrup Strand, hvor dagene vil flyve afsted med sol, sand og saltvand. Når sulten derimod melder sig, kan I køre de seks kilometer til Ebeltoft, hvor havnens udendørsserveringer frister med en lækker frokost. Og I vil aldrig løbe tør for udflugtsmål, for Nationalpark Mols Bjerge inviterer jer ud i den smukke natur, hvor I kan cykle, vandre eller nyde omgivelserne ved Stubbe Sø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.