Strands Mosevej 12, 8420 Knebel

VELHOLDT OG CHARMERENDE SOMMERHUS VED EN AF DANMARKS BEDSTE STRANDE

EJENDOM
Finder du dig selv dagdrømmende væk til varmere himmelstrøg og naturidyl? Så skal du faktisk ikke længere væk end til Begtrup Vig for endelig at få et afbræk fra hverdagen. Her byder vi velkommen til et fantastisk sommerhus i tredje række fra vandet. Det 69 m2 store fritidshus er utroligt præsentabel og lige til at rykke ind i.
Sommerhuset er bygget i 1995 og er særdeles velholdt både inde såvel som ude. Med en stor naturgrund på hele 1390 m2 er der i dén grad plads til interne fodboldturneringer, leg og meget andet. Den kræver ikke meget vedligeholdelse, så de måske knapt så grønne fingre, kommer ikke på overarbejde. Ejendommen ligger godt tilbagetrukket på en delvist lukket grund med flot udsigt over landskabet.

Der hører naturligvis en dejlig terrasse med til herligheden, hvor I får masser af mulighed for at nyde solens stråler. Overdækket og udækket areal er der at holde grillmiddage på, og derudover findes hele to redskabsrum til diverse opbevaring.

Den sortmalede facade gemmer på et særdeles lyst indre med træbjælker på gulv, loft og vægge for den ultimative sommerhusstemning. Med skæve vinkler, loft til kip og store vinduespartier er stuemiljøet et yndet opholdsområde for familien, både hvis vejrudsigten byder på regn, men også i enden af sæsonen, hvor man kan tænde op for brændeovnen og intensivere hyggen.

Resten af huset byder på tre værelser, køkken og badeværelse. I to af værelserne kan der nemt blive plads til flere sovepladser, så der også er plads til, at gæster kan overnatte. Køkkenet er tidløst indrettet med lyse skabsfronter og alt i hårde hvidevarer. Det veludstyrede badeværelse præsenterer sig med vaskemaskine og brus.

BELIGGENHED
Først og fremmest leder en privat tinglyst sti fra grunden og direkte ned til stranden som kun tager 2 min. til fods. Dette er blot et af beliggenhedens mange plusser. Det lave vand er helt ideelt for både børn og vandhunde, der elsker blå bølger og blødt sand. Det er da heller ikke en af Danmarks bedste badestrande uden grund. Bugten er velegnet til diverse vandsportsaktiviteter, så hvis du har en forkærlighed for windsurfing eller kajakroning, er området lige noget for dig!

Indenfor kort afstand finder du Nationalpark Mols Bjerge, hvor der er rig mulighed for skønne vandre- og cykelture. Her kan familien passende bevæge sig ud på en velfortjent picnictur og hurtigt vende snuden hjem, hvis himlen begynder at dryppe.

Dette er absolut et besøg værd, og i et nabolag, hvor husene sjældent udbydes til salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.